Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 18 Горчиво & Сладко

Седмичен ХОРОСКОП -15.09 – 21.09

Изненадващо спокойна седмица от гледна точка на астрологията, по време на която няма да видим някакви забележителни планетарни комбинации или преходи на планети от знак в знак (с изключение на Луната)...

Astro преди 9 години

Изненадващо спокойна седмица от гледна точка на астрологията, по време на която няма да видим някакви забележителни планетарни комбинации или преходи на планети от знак в знак (с изключение на Луната). Едва в края на седмицата, Венера и Марс почти едновременно ще "оживят" ситуацията, образувайки две противоположни комбинации.

Разбира се, както винаги, такова затишие не означава липса на събития, но от сферата на общото влияние те се изместват в личната, където всички прогнозите се определят от конкретните индивидуални хороскопи.
През първите два дни ще преобладават "творчески" аспекти. Повечето от тях ще ни осигуряват достъп до свободния обмен на идеи и набор от информация, широк спектър от способи за общуване, формиране на нови лични интереси, появата на нови запознанства.

В сряда картината се променя - ще преобладават аспекти, сочещи задължения и принуда. Свободният обмен на информация плавно ще се трансформира в доклади и отчитане на свършената работа пред висшестоящите.
От събота, натискът на външните задължения ще отслабне, отстъпвайки място на необходимостта от ангажиране с лични финансови и битови проблеми.

В неделя ще заработят две тенденции. Едната е благоприятна, усилваща желанието да се поглезим с нещо приятно. Това се отнася най-вече за хора с акцентирани в техните хороскопи знаци Рак, Скорпион и Риби. По-малко късмет ще имат Близнаци, Дева, Стрелец и Риби.

В събота и неделя е препоръчително да се направи почивка от комуникации и срещи, тъй като прилив на нервност и намаляване на менталната работоспособност, отново ще направят всякакви контакти нежелателни. Изключение може да се направи за неделя вечер - благоприятният аспект на Венера с Плутон ще даде реална възможност за разрешаване на сложните проблеми и за провеждане на конструктивни преговори.

ОВЕН 21.03 – 20.04

Целенасоченост!

През тази седмица, си склонен да постъпваш така, както винаги, т. е. строго да следваш поставените задачи, да не се отклоняваш и да преодоляваш всички препятствия. Ще си изпълнен с нови идеи и стремежа непременно да ги реализираш. Подходящ момент за романтични запознанства, случайни срещи, които могат да донесат в живота ти много нови неща. Доколко ще бъдат сериозни тези отношения е твърде рано да се каже, но ако направиш усилие (а ти го можеш), от тях може да излезе нещо добро.

ТЕЛЕЦ 21.04 – 21.05

Чувствителност!


Спокойна и благоприятна седмица за справяне с проблемите в личния живот. По това време ще се активизира чувствената ти страна и ще започнеш да разбираш по-добре другите хора. В същото време, ще можеш да разбереш по-добре и себе си, да се потопиш в корените на своите чувства и проблеми, за да намериш отговор на въпросите си. Благодарение на самоанализа (в началото на седмицата е полезно да се направи малка пауза в отношенията), ще можеш да вземеш правилните решения, които в последствие ще подобрят живота ти.

БЛИЗНАЦИ 22.05 – 21.06

Чисти отношения!


През тази седмица, много Близнаци, имащи връзка, ще се откажат от случайни запознанства, "празни" срещи и дори от безобидния флирт. Ще им се иска да запазят чистотата на отношенията си и да не ги излагат на опасност. За самотните Близнаци от решаващо значение ще бъде социалния статус на потенциалния партньор. Този период също е идеален за запознаване с родителите на любимия човек и за вземане на сериозни решения.

РАК 22.06 – 23.07


Търпение!


Трябва да се запасиш с търпение и способност да чакаш. Ситуацията е на път да се реши в твоя полза. Но ако започнеш да прибързваш и ускориш събитията, рискуваш всичко да развалиш! В личния живот имаш труден период. Помисли за това: какво ти носи повече твоята връзка - позитиви или негативи. И си направи заключения!

ЛЪВ 24.07 – 23.08


Заеми се сериозно!


Ако ти се струва, че хората около теб са много по-успешни, замисли се над това, какво не ти достига и как можеш да постигнеш желаното. Седейки на дивана, няма как да постигнеш целите си. Така че бързо излизай от летаргията и се заеми с изграждането на собственото си щастие! А близките хора ще ти помогнат в това.

ДЕВА 24.08 – 23.09

Долу скуката и еднообразието!

Сега е моментът да се забавляваш, да се запознаваш и започваш нови отношения. Самотните Деви ще бъдат на върха на своята популярност. Не пропускай този шанс и направи много интересни запознанства. Девите, които имат връзка ще получат много положителни емоции от общуването с любимия човек. Също така, периодът е подходящ за вземане на важни решения в личния живот.

ВЕЗНИ 24.09 – 23.10

Уединение и тайни!


Тази седмица е подходяща за уединени срещи с любим човек, тайни авантюри и любовни афери. Всички връзки, създадени по време на този период ще бъдат продължителни, така че преди да започнеш любовни отношения, запитай се какво искаш от една нова връзка. Също така, моментът е подходящ за посещение при психолог, който да ти помогне да се справиш с проблемите.

СКОРПИОН 24.10 – 22.11

Не използвай другите!


Не обръщаш внимание на очевидното, понякога действаш напълно безотговорно и затова си създаваш врагове напразно. Вслушай се поне веднъж в интересите и желанията на другите хора, не ги използвай за собствените си дребни желания (това не е приятно на някой), тогава ще можеш да имаш приятели, които да ти помагат безкористно, или най-малкото да избегнеш появата на врагове и противници. Погрижи се за себе си, но не в ущърб на другите и ще избегнеш много конфликти и сблъсък на интереси през тези дни.

СТРЕЛЕЦ 23.11 – 21.12


Превъзбуден!


Преди да се заемеш с важни дела, трябва да се успокоиш и да приведеш нервите си в ред. Най-вероятно, сега си много превъзбуден, затова може да си навредиш и да направиш грешки. Общувай повече с близки приятели и роднини - доброжелателната, топла атмосфера, ще ти е от полза, ще ти помогне да се отпуснеш и да се настроиш за работа.

КОЗИРОГ 22.12 – 20.01

Самоувереност!

През тази седмица ще те привлича всичко ново и необичайно, включително и оригинални хора. Но внимавай, не завързвай приятелство или партньорство с човек, само защото ти се е сторил интересна личност! В любовта ще бъдеш много самонадеян и самоуверен, затова рискуваш да пропуснеш момента, когато отношенията тръгнат в грешна посока.

ВОДОЛЕЙ 21.01 – 19.02

Не зацикляй!


В началото на седмицата, по необясними причини може да те обхване мрачно настроение, прекалено съжаление към самия себе си и зацикляне върху това, което си загубил и това, което не си могъл да постигнеш. Всичко това ще премине бързо, ако в живота ти има силно и любящо семейство, на което винаги можеш да разчиташ (каквото и да се случи). В средата на седмицата ще вкусиш радостта от домашните грижи, от теб ще се изисква упоритост и старание в работата, което няма да ти позволи да се разсейваш с негативни мисли.


РИБИ 20.02 – 20.03

Информирани решения!

В началото на седмицата ще се наложи да се заемеш с домакинството, тъй като, от една страна, това е подходящ момент за създаване на уют и комфорт у дома, а от друга страна в тази област може да назреят проблемни места, които си струва на време да се отстранят. Трябва да се вземат информирани решения, често противоречащи на чувствата и желанията. Необходимо е да покажеш сдържаност и хладнокръвие, ако искаш да постигнеш нещо в тези дни, което е особено важно за втората половина на седмицата.

More Astro