Следва

H&M COSMETICS пристига в България през октомври

Днес избрахме: Новия аромат WOMAN от Кристина Агилера

Кристина Агилера винаги е била в комфорт със своята женственост. Woman - новият й аромат, изразява жената, в която се е превърнала с годините, внушавайки същото чувство на увереност в себе си...

Body преди 9 години

Кристина Агилера винаги е била в комфорт със своята женственост. Woman - новият й аромат, изразява жената, в която се е превърнала с годините, внушавайки същото чувство на увереност в себе си, което самата Кристина излъчва.

“Всяка година осъзнавам все по-добре какво означава за мен да съм жена“, споделя Кристина, „Когато жената успява да остане вярна на себе си, тя има много по-добро самочувствие и изразява много по-лесно своята чувственост, а това никога не остава незабелязано“.
“Създадох Woman за жената, която се крие във всяка от нас“, исках да помогна на жените да са по-уверени и чувствени и да им дам сили да освободят цялата си женственост“.



Аромат 
За Woman, Кристина внимателно подбира съставките, които най-добре да разкрият всички качества, които тя вижда у самата себе си и да помогнат на жените да покажат своята женственост.

Woman стартира с ярко присъствие на сочен ананас, златна круша, и зърна розов пипер. Искрящата плодова комбинация дава силно начало на аромата и внушава увереност и самочувствие.

Сърцето е букет от нежни бели магнолии, символ на женствеността. Свежият ѝ пищен аромат подсилва вътрешната женственост, докато меките, кадифени листенца сякаш галещо докосват кожата.

"Това, което прави магнолията толкова важна за мен е, че тя винаги се е разглеждала като символ на живота, красотата, плодородието и съвършенството", споделя Кристина. 

Ценени от векове, нотките златен кехлибар в основата са инструмент за прелъстяване, който придава дълбочина на аромата и носи увереност и усещане за конфорт. Заради своята чувственост и дълготрайност мускусът е ключов елемент за всички аромати на Кристина Агилера.

Дизайн
Изтънченият и луксозен дизайн на флакона напомня на извивките на женското тяло и излъчва блясък. Деликатната златна дантела носи на флакона класа и лукс, като умишлено препраща към топлите и ярки съставки на аромата.


 

Кампания 
Кампанията тази година улавя уверена жена в момент на съблазняване. Тя е напълно спокойна, излъчва блясък и лукс и използва своята самоувереност, за да освободи цялата си сияйна женственост.
Видеото е заснето в чисто бяла къща с модерен, графичен интериор. Бялата обстановка е препратка към магнолиите в аромата, а проблясващите златни акценти се свързват с топлите му съблазняващи нотки.
Режисьор и оператор на цялата кампания е Марк Лидел, който я заснема вдъхновен от три думи, с които свързва Кристина Агилера: чувственост, увереност и изтънченост. Лидел използва тази концепция, за да разкаже историята на Кристина като история на безкомпромисно изтънчената и чувствена жена.

Новият аромат на Кристина Агилера ще бъде на пазара от октомври 2014 година.
 

More Body