Следва

Жената на Евтим Милошев - водеща на "Сървайвър"

Марихуана, алкохол и ексхибиционизъм. Трите порока на Риана

Риана е сред звездите, които редовно употребяват марихуана и дори не се опитва да скрие страстта си към лекия наркотик, от когото и да е било...

People of art преди 9 години

Риана е сред звездите, които редовно употребяват марихуана и изобщо не крият страстта си към лекия наркотик от когото и да е било. На последната си почивка в Сардиния, която приключи преди дни, барбадоската прелест не остави нито за миг пликчето с "билките" и го разнасяше напред и назад, без да се притеснява, че е в нарушение със закона.

Горещата изпълнителка не се притесни и когато трябваше да се качи на мотор пила. Тя демонстративно пресуши няколко бири, след което потегли напът заедно със своите приятели. 

Можем само да я похвалим, че беше прилично облечена, защото според запознати ексхибиционизмът на звездата е нейният трети порок след гореспоменатите два. Едва ли някой е пропуснал да я види гола в последно време, имайки предвид, че звездата често пропуска бельото и смело захвърля дрехите пред камерата. 





 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра