Следва

LFW: Най-доброто от първите два дни на Седмицата на модата в Лондон пролет-лято 2015

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Пищни палта

Ако трябва да облечем зимата само в една единствена одежда, то тя без никакво съмнение би била Негово Величество Палтото...

All fashion преди 9 години

Ако трябва да облечем зимата само в една единствена одежда, то тя без никакво съмнение би била Негово Величество Палтото.

А този сезон то е по-величествено и пищно от всякога. Изящни декорации, бъбриви принтове, изобилие от пера, детайли от кожи с косъм и разнообразие от текстури се надпреварват за вниманието му, а той няма намерение да отказва на никого и смело пише красива, леко екстравагантна история, която ще преразказваме цяла зима.

В геометрични игри ни оплитат от Mara Hoffman, KTZ, Fendi, Preen by Thornton Bregazzi, Maiyet и Jonathan Saunders, а Creatures of the Wind и Chanel ни хипнотизират със спираловидни илюзии и преливащи цветове.


Mara Hoffman


Maiyet 


KTZ


Jonathan Saunders


Fendi


Creatures of the Wind


Chanel

Частица tribal очарование в зимната ни картинка вкарват моделите на Etro и Marni, а тези на Burberry Prorsum, Sportmax, John Galliano и Yohji Yamamoto са досущ като абстрактни платна, всяко със своя собствена стилистика.

Аристократични до последния детайл са големците на Dolce&Gabbana, Paul Smith, Francesco Scognamiglio, Aganovich и Erdem, последният пък предава бляскавата щафета на Rodarte, No21 и Prada.


Yohji Yamamoto

Sportmax


Rodarte


Prada

Paul Smith


No21 


Marni


John Galliano


Francesco Scoqnamiglio


Etro 


Erdem


Dolce&Gabbana


Аganovich


Burberry Prorsum

Флората се прокрадва безмилостно и в есенно-зимния сезон с предложенията на Dries Van Noten, Valentino и Rochas, а принтове царуват при Akris и Stella Jean.


Valentino


Stella Jean


Rochas


Dries van Noten


Akris

На екзотична животинска вълна са от Celine и Simone Rocha, от Emanuel Ungaro, Issa, JC de Castelbajac и Antonio Marras пък залагат на тренди помощта на бродериите, нашивките и кожата с косъм като детайл.


Simone Rocha


JC de Castelbajac


Issa


Emanuel Ungaro


Antonio Marras


Celine

Очаква ни истинско пиршество от красоти и изящности, които ще ни сгряват сред снежните преспи, а кодовото име тази зима категорично е „детайл”. Нека му се насладим без никакви задръжки.


ВИЖ ОЩЕ >>

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Кожа, косъм, пиршество

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Аристократизъм

ТЕНДЕНЦИИТЕ есен/зима 2014-15: Заплетена история

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Art Nouveau

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Грамадни пуловери

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Принтове

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Блясък, обшит с камъни

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Рокли изкусителки

ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15: Челси момиче

Модни прогнози: ТЕНДЕНЦИИ есен/зима 2014-15

More from View Sofia

More All fashion