Следва

Puma парти

Специалната нощ на 8-ми

До исторически първото парти на единственото списание за електронна музика у нас - DJ Mag, остават броени дни. Тази събота, в сградата...

Culture преди 15 години

До исторически първото парти на единственото списание за електронна музика у нас - DJ Mag, остават броени дни. Тази събота, в сградата на Централната баня в София, феновете ще могат да научат кой е DJ № 1 в света в класацията TOP 100 DJs на списанието.

Централната баня в столицата ще бъде използвана за последен път като място за подобно парти, поради затваряне за ремонтни дейности през следващата година. В нетрадиционната й обстановка ще бъдат обособени chill out зона и няколко различни нива. Като в истинска баня, екипът на списанието ще ни зарадва с много сапунени балони, вани пълни със специални изненади, артистични промоутъри.

Специален гост на събитието на DJ Mag е един от ТОР диджеите през последните години – Marco V. Холандската звезда е сред най-големите легенди в dance музиката. Еднo от най-изявените имена на българската електронна сцена през последните години също ще пуска за пръв път за DJ Mag - DJ Steven. Steven е един от главните резиденти на Metropolis, както и на клуб Chervillo, пускал e до световни величия като Carl Cox, John Digweed, Jeff Mills, има радио шоу за клубна култура всяка сряда.

Още българска подкрепа ще окажат Liubo Ursiny, известен като резидент на Yalta club, както и DJ Vassi.

За оригиналното преживяване на партито ще се погрижи екипът на Smirnoff Experience, който ще даде възможност на няколко парти фена да спечелят пътуване до Лондон за глобалното парти на марката. Повече подробности как се участва в промоцията - по време на партито. Цената на билетите е 20 лв. и могат да бъдат закупени от eventim.bg, ticketstream.com, както и от билетния център на НДК. На място билетите ще се продават на цена от 25 лв. DJ Mag ще се забавлява както никога преди.

More from View Sofia

More Culture