Следва

Първо виждане: котаракът МУ за Shu Uemura

H&M COSMETICS пристига в България през октомври

На изискан коктейл в луксозната обстановка на show room-а на H&M, успяхме да разгледаме за първи път стъпващите на българския пазар козметични продукти от шведския гигант...

Beauty News преди 9 години

На изискан коктейл в луксозната обстановка на show room-а на H&M, успяхме да разгледаме за първи път стъпващите на българския пазар козметични продукти от шведския гигант.

В присъствието на топ гримьори, фотографи и красиви дрехи, екипът на View Sofia, успя да види и тества отблизо най-доброто от козметичната селекция. А тя се състои от декоративна козметика, продукти грижа за тялото, лакове за нокти и аксесоари за грим. Очакваните цветни предложения ще влязат в избрани магазини на марката през октомври. А за най-върлите поклоннички на make-up изкушенията, съобщаваме радостно, че освен постоянните предложения, които ще могат да бъдат открити през цялата година, козметичната линия ще бъде непрестанно обогатявана от сезонни колекции, отразяващи нашумелите тенденции.



 

Желанието ни за цялостно перфектна визия ще можем да изпълним още следващия месец с две от сезонните линии на шведския бранд. Първата, Lux Boho носи истинският бохемски дух в топли пастелни и земни тонове като оранжево, лилаво, винено червено и кафяво. Луксозните опаковки при продуктите за грижа за тялото, носят и не един вълнуващ аромат като кокос, ванилия, горски плодове, роза и жасмин. Втората, по-дива и бунтарска, колекция носи бляскавото име Top of the Pops. Тя е чувствена в тъмни металически отблясъци и съблазнителна в бронз и шампанско. Благодарение на тази нестандартна колекция, бихме могли да пренесем парти настроението навсякъде с нас и през деня, и през загадъчната нощ.

More Beauty News