Следва

Петте неща, които НЕ харесахме в модата през изминалата седмица

We Love: бекстейджа от ревюто на Rosie Assoulin на NYFW

Купчина великолепни кадри, до един от бекстейджа на елегантното ревю на...

All fashion преди 9 години

Купчина великолепни кадри, до един от бекстейджа на елегантното ревю на американската фирма Rosie Assoulin от приключилата току що Седмица на модата в Ню Йорк, които ни пренасят в едно тихо безвремие, нахлупило сламени шапки, сложило дълги бели панталони от лен и оголило рамо.

Ревюто на сравнително младата марка, чиято пълна колекция предстои да покажем, се състоя в училище Нотр-Дам, което никак не означава, че моделите изглеждат като ученички от закритото учебно заведение. Напротив, елегантните, женствени, като на божествени плантаторки и техните дъщери, например, тоалети ги карат да приличат на съвременни принцеси, в плен на оригиналния стил.

За основа на колекцията служат роклите и топовете от леки натурални материали. Издължени силуети, панделки и волани, шлейфове подчертават женствеността и романтиката.



Фирмените детайли на Rosie Assoulin, като възли, шалове и многослоен декор завършват образите и ги правят изумително дълбоки.

Съвсем отделно внимание заслужават аксесоарите за пролетно-лятната колекция на 2015. Основният акцент при тях са шапките и чантите от слама.

И ако широкополите шапки от рафия добавят на аутфитите приятна ироничност, то чантите, прилични на старинни ритони и амфори, определено ги правят оригинални и страшно стилни.













































































More All fashion