Следва

Who is she?

Елизабета Каналис изпревари бившото си гадже и се омъжи дни преди него в Сардиния

Докато екс-ухажорът й Джордж Клуни се готви да приключи статута си на вечен ерген, репетирайки сватбената си клетва в чест на красивата Амал Аламудин...

Други преди 9 години

Докато екс-ухажорът й Джордж Клуни се готви да приключи статута си на вечен ерген, репетирайки сватбената си клетва в чест на красивата Амал Аламудин, Елизабета Каналис също не се губи времето - вчера мацката, която за 18-месеца връзка така и не дочака от актьора заветното "Ще се омъжиш ли за мен?", стана булка! Избраникът на 36-годишната италианка е хирургът-ортопед Брайън Пери, 46, с когото красавицата се появява в таблоидите от началото на този година, но надали връзката им е от много преди папараците да ги изловят.


Дожрдж Клуни и Елизабета Каналис

Церемонията е била красиво организирана в градчето Сасари, в Сардиния, в неделя. Облечена в пищна кутюрна рокля от Alessandro Angelozzi и с бял букет в ръце, булката стига до олтара, придружена, както повелява традицията, от татко си, междувпрочем и той, също като младоженеца, доктор. Съвпадение, което вероятно означава и одобрение на сърдечния избор на дъщерята, публична звезда в родината си, с два шумни годежа в интимната си история - с футболиста Кристиан Виери и филмовия режисьор Габриеле Мучино и много още,  по-малко сериозни връзки.

More Други