Следва

Weekend to-do list - Vicky Cristina Barcelona

Puma парти

Парти ревю представи новата колекция Puma преди два дни в 4 км Парти център. Няма да скрием, че от всеки модел, който мина...

Culture преди 15 години

Парти ревю представи новата колекция Puma преди два дни в 4 км Парти център. Няма да скрием, че от всеки модел, който мина по подиума, си избрахме поне по една дреха, която чака купуване възможно най-скоро.В новата си колекция PUMA продължава успешно да отразява спортния дух и динамиката на града, създавайки нов, уникален дизайн, който не се спира пред познатите шаблони, а налага друг стил за качество и комфорт.

Независимо дали ще се отдадете на любимия си спорт или просто ще сте част от забързаната градска среда, продуктите на PUMA не само ще направят това изживяване неповторимо, а ще накарат всички наоколо да ви забележат. С други думи, продукти, готови да станат второто ви АЗ или първото, ако ви харесва.

Певецът Руши, който от няколко сезона е българско рекламно лице на марката, беше на партито в жесток син суитчър и с няколко парчета от новия си албум Post Sleep.

Групата на известните Puma фенове беше цветна – от футболиста Гонзо, през актрисата Катето Евро, светската двойка Део и Лора Караджова, Среброто (от братя Мангасарян) без съпругата си Мария, която по информация на медиите се е гмурнала в социален експеримент да живее в ромско гето за снимки на предаването „Животът на другите”, и още: певицата Йоана, група „Булгаро”.

Виж снимки от ревюто >>

More from View Sofia

More Culture