Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 20 Bio Cafetto

Къде да бъде? Или 10-те най-добри места за татуировки върху женското тяло

Ако на въпроса "да я има или да я няма", нея, татуировката, отговорим положително, то много внимателно трябва да се замислим за мястото, на което да я поставим...

Life преди 9 години

Ако на въпроса "да я има или да я няма", нея, татуировката, отговорим положително, то много внимателно трябва да се замислим за мястото, на което да я поставим. То е точно толова важно, колокото и самата рисунка, следователно въпросите продължават, а задачата остава сложна.

Дали искаме всички да я виждат, къде тя ще изглежда най-добре и, разбира се, не на последно място, кои части от тялото са най-малко болезнени, са само част от дългия списък условности, когато решаваме делима от този тип. 

И ако след всичко това отговорът все пак продължава да е в полза на татуировката, ето топ 10 на местата, на които със сигурност нашият татус ще изглежда прекрасно:

Китката
Толкова е просто и красиво! Вътрешната страна на китката остава едно от най-добрите места за татуировка. Освен че не боли толкова много, минава бързо и изглежда изключително елегантно.


 

Предмишницата
Татуировката от вътрешната старана на предмишницата изглежда много женствена и секси. Това е чудесно място за красиво изписани букви или малка рисунка. Що се отнася до болката - търпима е.


 

Бицепсът
Също стархотно място за татус, което позволява доста свобода и развихряне на въображението. Такава татуировка имат много известни личности, така че избора няма да шокира никого, вярно - малко по-болезнено е от предмишницата, но си заслужава. 

Плешката
Любимо място! С тази татуировка няма да привличаме излишно внимание, нито пък ще ни омръзне твърде бързо. Лошото е, че трябва се подготвим за малко повече болка, тъй като тази област е много близо до костта.


 

Ключицата
Традицията да се правят татуси в горната част на рамото е твърде скорошна, тъй като процедураат е доста болезнена, но пък признаваме, изглежда много оригинално.

Рамото
Класика! Дори ако рисунката е голяма, продължава да изглежда  доста женствено. Предимство е, че лесно може да се скрие под дрехата, а болката е минимална. 


 

Вратът
Татуировката на врата безспорно изглежда много секси. Процедурата е изключително болезнена, но резултатът си заслужава. 


 

Гръбнакът
Ако видите момиче с татуировка по дължината на гръбнака, бъдете сигурни, че срещу вас седи силна и харизматична личност. Тези татуси са впечатляващи, но изискват много воля и търпение. Такава стъпка трябва добре да се обмисли!

Стъпалото
Татуировките на стъпалото са сред най-популярните при момичетата. Видими са само през летните месеци и не привличат внимание, но процедурата по нанасянето им е много болезнена.

Ребрата
Ето това наистина боли! Въпреки това, тази татуировка изглежда много готино. Подходящо място за въдхновяваща фраза или впечатляваща рисунка, но определено за хора с опит.


 

More from View Sofia

More Life

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.