Следва

See by Chloe

Мъж от кадифе

Мъж от кадифе,освен когато става дума за нежната му душа, навява мисли за нещо като възрастен богаташ с хубав халат или меки домашни...

Fashion преди 15 години

Мъж от кадифе, освен когато става дума за нежната му душа, навява мисли за нещо като възрастен богаташ с хубав халат или меки домашни пантофи. Или, например, поовехтяло конферансие от шоу бар с отминала слава.

При друго настроение можем да се подсетим за супер луксозни обувки с цена от около 3000 евро, за секси младеещ шотландски милионер, или за малката кадифена кърпичка, с която милия Роман Абрамович си чисти очилата.

Тази есен дизайнери като Charles Nolan, Phillip Lim, Nautica, Dolce&Gabbana, Versace, Byblos, Neil Barrett, Emporio Armani и Gucci забравиха в част от колекциите си, но вкупом, за минималистичната вълна в модата и провокираха с тежки сака от гладко кадифе.

Въобще, признанието дойде, плюшените и кадифени горни мъжки дрехи тази есен са подчертан и много готин тренд.



Красивото кадифено сако е тъмносиньо, черно, кафяво или сиво. Много красиво стои и червеният цвят, стига да ти стиска да му го купиш.

Фините сака с леко вталена кройка и едноредно закопчаване с две или три копчета разказват истории за романтични voyages из Европа с влак, за приятни и дълги нощи в задимено кабаре,за тежки парфюми и фино шампанско. Това е типичната дреха, която сякаш те води на лов за спомени.

Кадифеното сако, което си струва, е с гладка материя, със семпла, елегантна, много секси линия. По-модерен вариант на класиката е сакото от рипсено кадифе, което създава младежко, street усещане.

С мъжа от кадифе можеш да експериментираш, като го убедиш да заложи на ежедневната еклектика или на сигурната елегантна линия.

Носи се в комплект с панталон от кадифе, но тъй като тази комбинация е твърде предвидима, не я препоръчваме съвсем. Такава дреха се комбинира прекрасно с джинси, с хубав панталон, с къси панталони дори, с поло пуловери, с тениски с щампи и с всичко, за което се сетиш. Все пак най-безрисков си остава варианта -сако от кадифе, хубави прави джинси, бяла риза, копринено шалче и класически авиаторки Persol.

Une véritable chic hommes! Мммда.

More Fashion