Следва

По пътя на изкуството

Б като Библия, Б като Блог

Хубавия златист килим, обичаен за септември започва да се заформя. И тъй като под краката ни ще е...

All fashion преди 9 години

Есенна прелюдия

Хубавият златист килим, обичаен за септември, започва да украсява заобикалящата ни градска реалност. Под краката ни става все по-цветно, все по-пъстро, а ние контрастираме на всичко с неутрални, приглушени цветове. Посрещаме асиметрично есента, като акцентираме най-вече на обувките. Тези, които достойно заменят летните флиртуващи сандали и имат силите да носят дори най-смелия аутфит върху себе си.





seaofshoes.com

Аризонска мечта

























Някои борят постпочивната депресия и завършека на топлия сезон с шопинг и огромни количества сладкиши, а други просто стягат любимите си дрехи в куфар и отпрашват към Гранд Каньон. Това е като да сбъднеш собствената си аризонска мечта и да се загубиш в пустошта на един от най-големите национални паркове на Америка. Прекрасен начин за аклиматизиция и за превключване в режим: есен. 

theblondesalad.com

Прави каквото ти е кеф!















Всекидневно е желанието на блогърите да задоволяват нестихващия апетит на своите читатели за нови визии, места и пози. Но истината е, че те рядко смемят урбанистична среда с друго, което от своя страна провокира интереса ни и към всичко, което не са ни показали до сега. Ето тук обаче, правим бърз преглед на стаята на една истинска фешъниста. Малко намигване от личното й пространство изпълнено с цветя, котки и парфюми, което ни действа повече от заразително. Лайтмотивът е "Прави каквото искаш!", а ние сме готови да запоскачаме заедно с нея.

eatsleepwear.com

Как се празнува рожден ден...



















С много балони, разбира се. А ако си моден блогър и със стилна черна рокля, безупречен грим и настроение. Плюс една специална сесия, която да зарадва почитателите. И един Париж за фон. Онзи, който е еднакво романтичен и през лятото, и през есента.

Ребека Лаури, която преди време любезно ни отговори на няколко въпроса, е очарователна дама с много класа и стил, а ние й желаем още много прекрасни рождени дни в различни градове по света.

raspberry-rouge.com

Боровинкова свежест













Излишно е да споменаваме за нуждата от витамини, която има всеки човек, независимо от сезона. Почти есен е, плодовете все още изобилстват, а полезните им съставки само чакат да бъдат приети от нас. Днес даваме зелена светлина на боровинките. Започваме деня с тях, превръщайки ги във вкусно смути с кокос. Отпиваме бавно, след което ти споделяме и рецептата...

Необходими продукти:

1 и 1/2 ч. натурална кокосова вода
1/2 ч. кокосово мляко
2 ч.л. мед
1 чаша замразени боровинки
1 или 2 пресни нектарини
1 или 1 1/2 ч. лед
1/2 ч. пресни боровинки
по желание: 1 ч.л. чиа

Смесваме течностите, леда и плодовете (замразените боровинки и нектарините) в блендер. Смесват се хубаво докато се получи хомогенна смес. Украсяваме накрая с пресните (боровинки) плодове, след като налеем течността в избрания съд. 

cupcakesandcashmere.com
 

More All fashion