Следва

SOHO META Exhibition

Ева Мендес и Раян Гослинг станаха родители на момиченце

Актьорите са двойка от 2011 г., когато се срещнаха по време на снимките на филма "Място зад боровете"...

People of art преди 9 години

Райън Гослинг, 33, и Ева Мендес, 40, вече са горди родители на красиво момиченце. Запознати, близки до двойката, разкриха новината, както и нови детайли относно това на кого прилича малката принцеса. Осланяйки се на техните думи hollywoodlife изготвиха портрет на малката, за да могат хората да си я представят.

Разбира се, всичко това на шега, но придружаващо съвсем сериозния факт, че това е първо дете за двамата. Според US Weekly момиченцето се е родило в петък миналата седмица.


 

Слуховете, че двамата очакват първото си дете, се появиха през юли, когато Ева беше бременна в седмия месец. Те не потвърдиха дали очакват дете, а по време на свое гостуване в "Шоуто на Елън Дедженеръс" през февруари тази година актрисата нарече слуховете "нелепи".

"Всичко започна, когато не поисках да мина през скенерите на летището, които според мен са доста зловещи. Все пак те виждат гол, нали? А и не само за това, има и малка доза радиация", каза тя тогава. След появата на слуховете Ева Мендес престана да ходи на обществени места и започна да носи по-свободни дрехи и да прикрива корема си с големи чанти, а Раян започнал да прави покупките за семейството.

Актьорите са двойка от 2011 г., когато се срещнаха по време на снимките на филма "Място зад боровете".

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра