Следва

Петъчна доза СЕКС: Джон Мейър

3+3 въпроса към едно градско момче: Георги

Казвам се Георги, но приятелите ми ме наричат Джордж. На 22 години, родом от...

Други преди 9 години

Казвам се Георги, но приятелите ми ме наричат Джордж. На 22 години, родом от Копенхаген, Дания, но почти цял живот съм живял в София. Занимавам се с много и най-различни неща. В момента повечето внимание и енергия, които отделям са съсредоточени към развиването на моята марка за мъжки аксесоари Ederra. Под енергия и внимание имам предвид - проектиране и изработка на съответните аксесоари, както и развитието им откъм менажиране.

V.S: Какво ти доставя удоволствие в града?
Г: Много са нещата, които ми доставят удоволствие в града, но най-вече богатият нощен живот, който ни предоставя София. Разнообразието от кафета, ресторанти, барове и дискотеки е просто страхотно. Хубавото е, че по една или друга причина, те са разделени като вид "общество". Искам да кажа, че всяко заведение е малко или много индивидуално, което е хубаво като се има предвид българската красноречивост за почти всичко.

V.S: Какво е първото нещо, с което асоциираш "нощна София"?
Г: Първото нещо, с което асоциирам "нощна София", е най-вече с многобройните й заведения. София през деня е наистина прекрасна, но нощният живот е невероятен. Най-хубавото може би е, че след тежка вечер, винаги можеш да намериш място, където да хапнеш.

V.S: Къде е мястото, на което е най-вероятно да се влюбиш тук?
Г: Няма конкретно място, на което да мога да се влюбя. Не случайно се нарича влюбване, защото става внезапно и не знаеш къде ще те сполети. Както казва бразилският писател Паулу Коелю "...някъде сред пясъците едно момиче ме очаква. Затова трябва да се превърна във вятър." Аз лично знам къде се намира това момиче и поради тази причина вече не съм "вятър".



V.S: Кое е най-якото нещо, което си си купувал?
Г: Определено е един от многото ми ръчни часовници. Дълго време исках да си купя един определен модел ръчен часовник, но все нямах възможност да си го позволя. Не след дълго, цената му падна почти наполовина и както можете да сe досетите, веднага литнах да си го купя.

V.S: Как определяш стила си?
Г: Смятам, че мога да определя стила си като спортно-елегантен, като напоследък, везната се накланя повече към елегантния.

V.S: От какво зависи стилът ти?
Г: Стилът ми зависи най-вече от настроението и мястото, на което отивам. Ако съм в добро настроение и нямам важни ангажименти, обличам скини дънки, втален поло-шърт или риза и мокасини тип луфър. Ако обаче съм по-агресивен и имам важна среща, обличам скини панталон, почти винаги слим фит риза и задължително остри или броугинг обувки.



Георги е част от хората, които създават новата София, такава, каквато искаме да бъде – интересна, вълнуваща, пълна с енергия. Heineken отдава заслуженото на подобни личности и иска да открие още. Можеш да се включиш и ти и да ги споделиш с хаштаг #opensofia във Facebook, Instagram и Twitter. Снимай и не забравяй да добавиш хаштага!



Виж още снимки на Георги в Sofia Street Style >>>

ОТ ПОРЕДИЦАТА:

3+3 въпроса към едно градско момиче: Виктория
3+3 въпроса към едно градско момиче: Меги
3+3 въпроса към едно градско момиче: Теа
3+3 въпроса към едно градско момиче: Петя
3+3 въпроса към едно градско момиче: Християна
3+3 въпроса към едно градско момче: Александър




 

More Други