Следва

33 оборота със страхотния Renault Twizy или Най-любимите точки в града. # 21 Chocolaterie Amelie

Throwback Thursday: Календар на стила: Синьо и само

Синьо и само е кадифеното сако на Кара Делевин - изборът на модела за партито на...

All About Life преди 7 години

Синьо и само е кадифеното сако на Кара Делевин - изборът на модела за партито на Vogue в рамките на Седмицата на модата в Лондон, и по-конкретно по повод приключването й в средата на септември 2014. Обожаваме рубриката Throwback Thursday, защото ни подсеща за такива забравени съкровища като Кара в синьо!

Красив избор, безспорно, защото физиката и стилът й го позволяват, при това богато нюансиран и блестящ заради текстурата, елегантен и едновременно секси, заради, и въпреки, дължината.

В комбинацията участват още кадифени сандали в тъмно черешов цвят, малка черна чанта на баклавички, нокти, оцветени досущ като сакото, елегантно вдигнат кок и впечатляващ с изяществото си грим.

Ние бихме сменили чантата с клъч, но останалото бихме "копнали" дословно.

Елегантен вечерен избор, даже повече, отколкото очакваме от Кара.

Който я прави в пъти по-шик от колегите й - Сюки Уотърхаус, Дейзи Лоуи и Клара Паджет, разнообразно докарани по същия повод.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 5 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 5 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.