Следва

MaxFactor - тенденции при русите жени

Вземи си от Replay

Какво ти показва един билборд? Какво ново и откъде е новото. Как ухае новият ти любим аромат показаха за първи път на билборд...

Beauty News преди 15 години

Какво ти показва един билборд? Какво ново и откъде е новото.

Как ухае новият ти любим аромат показаха за първи път на билборд REPLAY.
В сърцето на града, на рекламните пана срещу клуб Yalta, вносителите на новото ухание REPLAY залепиха хиляди тестери. Ароматите, които ще усетиш са секси, смели, романтични и провокативни, досущ като характера на 30-годишния city label.

REPLAY for her е съблазнителен аромат с връхни нотки на червена ябълка, съчетана със свеж цитрус. Аромат, който създава мигновено привличане. При REPLAY for her се усеща и сладката нотка на слива, която ни води до сърцевината на аромата, а именно уханието на изсушени дървета.

REPLAY for him е силен дървесен аромат, който напомня за мъж с уверено, бохемско отношение към живота. В REPLAY for him се усещат силният аромат на Кардамон, преливащ със свежия аромат на цитрус. Въпреки силното си усещане, парфюмът излъчва топлина, благодарение на Индийското орехче, което изпълва и обогатява аромат. Ароматът на Гаяково дърво е нужният завършек, който допълва и хармонизира парфюма и неговия чувствен, силен и динамичен аромат.

Дизайнът на флакона на REPLAY eau de toilette for Her и for Him е модерен, стилен и удобен. Простата форма впечатлява с модерен, опростен, дори минималистичен дизайн, но въпреки това ретро усещането остава и създава леко носталгично чувство.

Продуктите съпътстващи новите аромати са чудесно допълнение към ароматите, като дамските продукти (крем за тяло, дезодорант, душ гел) се отличават с чувствено и нежно усещане, а в допълнение към мъжкия парфюм можеш да откриеш aftershave, рол он стик, душ гел и дезодорант с енергизиращ ефект подходящ за всяка динамична и спонтанна личност.

REPLAY for her е в опаковка от 40мл, а REPLAY for him - от 50 мл. Можеш да купиш от по-добрите парфюмерии и от бутика на REPLAY.

More from View Sofia

More Beauty News