Следва

"Три дни в Сараево" тръгва по екраните в София от 30 септември

Леонардо Ди Каприо стана посланник на мира за Обединените нации

И мъжката красота и статут на икона могат да бъдат впрегнати в полза на благородна социална кауза...

People of art преди 9 години

И мъжката красота и статут на икона могат да бъдат впрегнати в полза на благородна социална кауза. Такъв е случаят с любимеца ни Лео Ди Каприо, който се влива в редиците на други 11 звезди, с роля на глобални посланници на Обединените нации.

Заедно с колегите си Джордж Клуни и Майкъл Дъглас, Лео ще използва звездното си влияние за подпомагане на добра кауза. Тяхна мисия е пропагандиране и защита на мира и опазване на климата. Актьорът има дългогодишно отношение към обществените каузи и основава своя фондация през 1998 година, която промотира запазване на дивата природа и хармонично съжителство между човек и околна среда. Първият ангажимент на Лео ще е обръщение към 120 световни лидера на среща по въпросите за климатичните промени, която ще се проведе следващия вторник. Желаем му успех в благородното амплоа.


 

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра