Следва

С деца на море. Анджелина Джоли и Брад Пит в Малта с всичките си наследници

Германец се обяснява в любов с една от най-емблематичните български песни на сцената на X Factor

Германец ще се обясни в любов тази вечер на сцената на X Factor. Ще го направи с една от най-емблематичните и обичани български песни – „Телефонна любов” на Васил Найденов...

Music преди 9 години

Германец ще се обясни в любов тази вечер на сцената на X Factor. Ще го направи с една от най-емблематичните и обичани български песни – „Телефонна любов” на Васил Найденов.

Пред зрителите на Нова кандидатът да бъде новия X Factor на България ще признае, че е голям любител на българската ракия и шопската салата. Освен любовта му към родната кухня, германецът ще сподели, че мечтае и за повече от телефонна любов с България – той и съпругата му искат да живеят именно в нашата страна.

Това обаче не е първият кандидат който пристига отдалеч, за да докаже таланта си пред експертното жури на X Factor. Точно това направи и 21-годишният Мирян вчера вечерта, когато зашемети журито с интерпретацията си на Доли Партън – ”Джолийн“. С китара, шапка и широка усмивка, момчето разказа, че до момента се е занимавал единствено с това да бъде уличен музикант. Преди три години заминава за Англия с надеждата да пробие с изкуство и музика. Късметът обаче не му се усмихва – отношението на англичаните към емигрантите се оказва определящо. В Англия среща и момиче, в което се влюбва да уши. Когато обаче нещата стават по-сериозни, плановете им за бъдещето се разделят. Днес, отново в България, Мирян вярва, че именно X Factor може да му даде шанса да продължи да се занимава професионално с музика.

Какво ще се случи тази вечер в епизода и защо Любо, Заки, Мария и Саня ще бъдата наречени "хейтъри", ще разберем точно от 22:00 часа.

More from View Sofia

More Music