Следва

Абракадабра, осмелете се

Андрей Пеич снима филм за операцията си по смяна на пола

Русото порцеланово момиче, бившо момче, успешен модел и лайфстайл звезда, Андрей Пеич, който...

All fashion преди 9 години

Русото порцеланово момиче, бившо момче, успешен модел и лайфстайл звезда, Андрей Пеич, който вече моли да го наричан Андрия, не се уморява да привлича вниманието към себе си.Неотдавна Пеич направи операция за смяна на пола и реши да разкаже за преживяното в документален филм.

"Исках другите хора да знаят през какво трябва да минат, ако искат да си направят операция за смяна на пола, исках да развенчая митовете, свързани с това", — разказва 22-годишната Андрия и разрешава на режисьора Ерик Миклет да заснеме всички подробности в режим риалити-шоу, показвайки дори най-комплицираните моменти.

Филмът се казва «Andrej(a) — The Documentary», и продължава едва 4 и половина минути, в които моделът разказва за решението си да смени пола си, за съмненията, страха, дните в болницата. Самата Андрия от първо лице разказва историята си: «Когато бях малко момче, много исках да съм момиче. Беше най-голямата ми мечта. Исках всичко да правя както го правят момичетата: да ходя с мама по магазините, да съм момиченцето на семейните мероприятия… Бях щастлива дори само като си мислех за това... Но не си и помислях, че има възможност да се осъществи».

Забележителното е, че този късометражен филм е сниман с парите, пожертвани от фенове на Андрия, желаещи целият свят да узнае историята му. И да го разбере...














 

More from View Sofia

More All fashion