Следва

Мария, Григор и слуховете: истина ли е раздялата, след като двамата спряха да се следват в Twitter

Всичко свърши! Силвестър и Мария се развеждат окончателно

Всичко свърши! Силвестър и Мария се развеждат окончателно

People of art преди 9 години

Актьорът Силвестър Сил­вестров е щастливо необвързан от няколко месеца, призна той в интервю за Нова. След кратък опит за рестарт на тръпката през пролетта с Мария стигнали до консенсус да задвижат повторно процедурата по развода си. “Глупаво е хората да се съобразяват с из­­куствено наложените норми от обществото. Те трябва да правят това, което ги кара да се чувстват щастливи. Връзката ни с Мария отдавна е изчерпана и това е най-логичният край на събитията”, категоричен беше неувяхващият Зюмбюл от “Братя Мангасариян”.

Първото пропукване в отношенията им се случи в края на миналата година, когато щурата репортерка го напусна заради друг. Впоследствие Силвестър завърза кратък романс със сценаристката Ангелина Ангелова, бившата муза на победителя в “Биг брадър 4” Георги Алурков. С трансфера на Мария от БНТ в bTV (б.а. - като водещ на “Бъл­­гария търси талант”) ледовете помежду им се стопиха, а синът им Давид беше най-щастлив от това. “Изчака да ни минат всички простотии. Не взе ничия страна. Родителите не трябва да спестяват на детето, а да казват истината. Иначе то ще си създаде същия модел на връзки – ужким сме щастливи, но не сме, обаче ще се усмихваме и ще си траем”, обясни тогава Мария.


*Мария, Давид и Силвестър

“Минали сме през много неща и сега разбрах колко силно го обичам. Простих нещо, което никога не съм вярвала, че ще простя. Затова човек не знае никога на какво е способен от любов”, изповяда се бившият модел. Силвестър от своя страна я разчувства със следното признание в ефир: “Не мога да си представя живота без Мария, с друг човек до мен. Тя е всичко в моя свят.” Извън разваления подпис в гражданското звездата от “Пълна лудница” и най-красивата вегетарианка в родния ефир остават сродни души и ще си поделят грижите за Давид, който вече е във втори клас, разкриват от в. Монитор.

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра