Следва

Само най-доброто за PAROV STELAR BAND в България!

Звезден старт на новия сезон в YALTA CLUB

PAUL VAN DYK, DIXON, DENIZ KOYU, BLOND:ISH, FERRY CORSTEN, TIGA са само част от артистите, които ще гостуват на столичния клуб тази есен...

Music преди 9 години
Стожерът на клубния живот у нас YALTA CLUB отваря врати тази събота, 20 септември, като ще даде началото на сезон 2014/2015 с магнетичния заряд на DUBFIRE. Това ще е първото от поредицата партита, част от от амбициозната програма на клуба за новия сезон. До края на годината българските ценители на качествената електронна музика ще чуят още и артисти като DIXON, DENIZ KOYU, BLOND:ISH, FERRY CORSTEN, TIGA, PAUL VAN DYK и много други.
Oсвен добре познати и обичани от публиката ни артисти, предстои да видим и много нови такива, гостуващи за първи път. Всичко това, подсилено с регулярни тематични партита в различни музикални стилове.
 
Веднага след откриването, следва поредицата TAKEOVER на LIUBO URSINY в тандем с VALDY и PHILIP CHERNIKOV, които ще владеят ROOM 2 със специалното участие на берлинския новатор DIXON. Датата е 4 октомври. На 11 октомври пък ни предстои среща с талантливия диджей и продуцент DENIZ KOYU, последвана от вечер с любимия ROGER SANCHEZ на 18 октомври. Месецът ще приключи на 25 октомври с участието на канадките, които стоят зад проекта BLOND:ISH. Двойното русо изкушение ще ни погълне със загадъчно, прочувствено клубно звучене, идващо директно от Северна Америка.
 
Ноември ще стартира с холандският гений FERRY CORSTEN, който беше и най-желаното име за повторна визита след ASOT 600 в София. Седмица след него, на 14 ноември, посрещаме второто TAKEOVER партис канадския артист ТIGA.
 
Празничният декември ще бъде открит на 6-и от владетелката на дарк-техното NICOLE MOUDABER, която този път идва за ексклузивен 10 часов сет. За 13 декември е оставено завръщането на легендата PAUL VAN DYK, който ще ни залее с цялата динамика, енергичност, тайнственост и специфика на неподправения му стил.
 
Билетите тръгват в продажба на 22.09.14 в мрежата на EVENTIM.BG и YALTA CLUB.
 
Програма:
 
Септември
20.09 DUBFIRE
 
Октомври
04.10 DIXON
11.10 DENIZ KOYU
18.11 ROGER SANCHEZ
25.10 BLOND:ISH
 
Ноември
07.11 FERRY CORSTEN
14.11 TIGA
 
Декември
06.12 NICOLE MOUDABER
13.12 PAUL VAN DYK
 
 

More from View Sofia

More Music