Следва

Панирано Тофу à la Parmigiana

DEVIN Crystal Line сред финалистите за най-луксозен дизайн The Luxury Packaging Awards 2014

Дизайнът на Crystal Line бутилката, създаден от италианското дизайн студио P.E.T. Engineering, беше...

Food преди 9 години

Бутилката на DEVIN от серията Crystal Line беше номинирана за опаковка на продукт с най-луксозен дизайн на световния конкурс The Luxury Packaging Awards 2014. Освен че се подреди до световноизвестни марки с дългогодишна история, бутилката на DEVIN беше и единствената в категория „Безалкохолни напитки“.

Дизайнът на Crystal Line бутилката, създаден от италианското дизайн студио P.E.T. Engineering, беше избран сред повече от 60 участници в конкурса и оценен по критериите дизайн, иновативност и качество на опаковката.

На официална церемония, която ще се състои в лондонския театър „Глобус“ на 29 септември 2014 г., ще бъдат обявени и наградени победителите във всички категории на The Luxury Packaging Awards 2014. На церемонията ще присъства Крум Маринков, мениджър на проекта DEVIN Crystal Line: „Фактът, че журито е поставило DEVIN Crystal Line до едни от най-ценените и луксозни марки уиски, показва, че сме успели да предложим на българския пазар безкомпромисен към елегантността и усещането за качествен сервиз продукт, което много ни радва!“, сподели той.

Минералната вода DEVIN Crystal Line е предназначена за хотелиеро-ресторантьорския сектор, като изтънченият италиански дизайн на бутилката ще радва окото на клиентите на най-добрите барове и ресторанти в цялата страна.

Отличените с номинация Crystal Line бутилки на DEVIN са направени от нов, щадящ природата материал и превъзхождат стъклените бутилки по външен вид, здравина, ниско тегло и елегантност, безкомпромисно съчетани с нужното усещане за лукс. С тази промяна DEVIN предоставя на клиентите си кристално чиста вода в кристална форма.

В уникалните бутилки се предлагат минерална, изворна и газирана вода. И трите вида ще бъдат налични в разфасовка от 330 ml, а в 750 ml ще се бутилира само DEVIN Mинерална.

Наградите The Luxury Packaging Awards имат за цел да отличат най-атрактивното и най-новото в областта на дизайна на луксозни опаковки. Церемонията ще се състои на 29 септември в Лондон. Категориите на конкурса включват луксозни опаковки на напитки и храна, парфюми, козметика, аксесоари, електроника и др.

Сред журито са представители на Harrod’s, Hotel Chocolat и Davidoff. Критериите при избора им са качеството, иновацията и функционалността на опаковката, дали тя се откроява на рафта и каква добавена стойност има за бранда, както и усещането за лукс.

More Food