Следва

MFW: Дефилетата - Alberta Ferretti пролет-лято 2015

MFW: Дефилетата - No.21 пролет/лято 2015

Младежки, силен, чувствен и лесен за заобичване и носене, No.21 покорява сърце след сърце в ръцете на Dell'Acqua...

All fashion преди 9 години

Alessandro Dell'Acqua определено дава всичко от себе си от себе си за развитието на новия си бранд No.21. Младежки, силен, чувствен и лесен за заобичване и носене, No.21 покорява сърце след сърце в ръцете на Dell'Acqua.

Неописуемата с една дума колекция колекция бе представена през първия ден от седмицата на модата в Милано. Акценти, цветове, принтове и настроения преливаха едно през друго в нескромна чувственост. Грубоватите колани, пристегнати около фините талии на моделите присъстваха в почти всеки отделен аутфит, а спретнатите бели якички сякаш възкръснаха на подиума. Двете основни заигравки на италианеца бяха с огромните сатенени панделки, пришити върху обувките и каретата. Неостаряващите квадратни форми се разходиха динамично по подиума: прозрачни, плътни, кафяви, сини и червени, и често обшити с камъни. Разнообразни до безсъзнание, под формата на поли, рокли, ризи и неоставящи много на въображението бюстиета. Цветовете, редуването и съчетаването им, просто "направиха" настроението на присъстващите: каки, кафяво, горчица, резеда, бордо, синьо, сиво и на места прокрадващо се бяло, лилаво и сребристо.

От липса на разнообразие в колекцията няма начин да се оплачем. Налично във всички възможни форми, настроения и внушения: малко пънк, тесни и разкриващи достатъчно плът рокли, поли и бюстиета, с една идея по-тежки и женствени рокли и също така по-свободни и непретенциозни модели, то прави нещата на No.21 просто задължителни за следващия топъл сезон.

More All fashion