Следва

MFW: Дефилетата - Alberta Ferretti пролет-лято 2015

MFW: Дефилетата - No.21 пролет/лято 2015

Младежки, силен, чувствен и лесен за заобичване и носене, No.21 покорява сърце след сърце в ръцете на Dell'Acqua...

All fashion преди 9 години

Alessandro Dell'Acqua определено дава всичко от себе си от себе си за развитието на новия си бранд No.21. Младежки, силен, чувствен и лесен за заобичване и носене, No.21 покорява сърце след сърце в ръцете на Dell'Acqua.

Неописуемата с една дума колекция колекция бе представена през първия ден от седмицата на модата в Милано. Акценти, цветове, принтове и настроения преливаха едно през друго в нескромна чувственост. Грубоватите колани, пристегнати около фините талии на моделите присъстваха в почти всеки отделен аутфит, а спретнатите бели якички сякаш възкръснаха на подиума. Двете основни заигравки на италианеца бяха с огромните сатенени панделки, пришити върху обувките и каретата. Неостаряващите квадратни форми се разходиха динамично по подиума: прозрачни, плътни, кафяви, сини и червени, и често обшити с камъни. Разнообразни до безсъзнание, под формата на поли, рокли, ризи и неоставящи много на въображението бюстиета. Цветовете, редуването и съчетаването им, просто "направиха" настроението на присъстващите: каки, кафяво, горчица, резеда, бордо, синьо, сиво и на места прокрадващо се бяло, лилаво и сребристо.

От липса на разнообразие в колекцията няма начин да се оплачем. Налично във всички възможни форми, настроения и внушения: малко пънк, тесни и разкриващи достатъчно плът рокли, поли и бюстиета, с една идея по-тежки и женствени рокли и също така по-свободни и непретенциозни модели, то прави нещата на No.21 просто задължителни за следващия топъл сезон.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 2 дни

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.