Следва

ASOS White е вече онлайн

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Изключително младежко, дръзко и динамично е посланието, което екс-Vogue Paris рекадторът Карин Ройтфелд успява да отправи...

All fashion преди 9 години

ASOS White е вече онлайн

Небрежен и индивидуален стил, андрогинна естетика, която съчетава минималистични кройки, форми, заети от мъжкия гардероб и много relax излъчване – всичко това ни впечатли в премиум колекцията на модния гагант Asos White. Спортната динамика се подържа от елементи, проследими в цялата линия, като мрежести материи, талия, завършваща с колан на ластик, и копринена рокля-бомбър с цип от глава до пети, която сташно харесахме, а усещането за лукс е предадено от супер мека кожа, коприна и кашмирени плетки. Със сигурност задължителна колекция за всяка фешъниста, при това на достъпна цена.



Разгледай целия lookbook ТУК>>>

Карин Ройтфелд за Louis Vuitton





Страхотна колаборация и супер резултат в кампанията на Louis Vuitton, съпровождаща колекцията „Celebrating the Monogram” есен 2014. Изключително младежко, дръзко и динамично е посланието, което екс-Vogue Paris рекадторът Карин Ройтфелд успява да отправи, чрез стайлинга на култовата колекция, с която брандът, синоним на неподражаем лукс отбелязва 160 годишен юбилей. Фрея, Саския, Лайа и Джулия щедро раздават чар пред обектива на Стивън Мейсел, а творенията на Франк Гери, Рей Кавакубо, Карл Лагерфелд, Кристиян Лобутен, Марк Нюсън и Синди Шърман са превърнати в закачливи играчки, които всеки да пожелае. За първи път лъскавата статуарност и недостижимост на знаменитите чанти е заместена толкова успешно с хумор и близост до публиката, същевременно подчертавайки специфичната индивидуалност на всяка от тях.

Виж цялата кампания на Louis Vuitton ТУК>>>

Кейт Мос се завръща след 10 години за AnOther Magazine









Преди десет години Кейт застава пред камерата на Крейг МакДийн за пролетно-летния брой на AnOther Magazine, и сега, цели десет години по-късно тя се завръща с четири уникални спиращи дъха корици. Всеки от образите е заснет от различен тийм фотографи, може би най-добрите в бранша в момента, а историите, които разказват само за пореден път доказват заслуженият статус на икона, който Кейт носи, както и перфектно сътрудничество между модел, стилист и фотограф.

Ангелите на Ръсел Джеймс



В нова сесия за списание Interview популярният celebrity и моден фотограф Ръсел Джеймс снима едни от най-красивите жени в модната индустрия, за да ги покаже на света в най-чист вид. Прекрасните момичета се събличат пред него, но сякаш разголват и душите си, за еротичните снимки, които са на ръба между невинността и провокацията и определено са начин да сгреем душите си в този дъждовен есенен ден.

Виж всички снимки ТУК>>>


Блестящ стилистичен уикенд за Ниевес Алварес



Много динамичен, чисто стилистично, уикенд за Ниевес Алварес беше този, който мина, но тя успя да овладее модните си пориви и да изглежда зашеметяващо, да не кажем най-добре от всички, и на двете събития, които уважи.

Първото - amfAR Milano 2014, благотворителна гала вечеря в събота, безспорно едно от най-бляскавите събития в рамките на форума, и истински кореспондиращо с роклята на испанския топмодел. Красива, златна, дантелена от пролетната couture колекция на Elie Saab, съчетана до съвършенство със спиращи дъха диаманти Bulgari.

Второто - 50-годишнината на Vogue Italy в Милано, на което Ниевес разходи изящна, в кройката си, рокля Emilio Pucci, божествено акцентираща върху всички предимства на тялото й и превръщаща я в една от най-красивите жени на вечерта. И не само...
 

More All fashion