Следва

Прическата на Маргарет Тачър в топ 10 на най-желаните

MFW: Дефилетата - Emporio Armani пролет/лято 2015

Рапсодия в синьо – така може да наречем колекцията на Emporio Armani за следващата...

All fashion преди 9 години

Рапсодия в синьо – така може да наречем колекцията на Emporio Armani за следващата пролет. Възхвала на синия цвят, едновременно абтрактен, но и свързан с природните елементи небе, море, планински върхове и скъпоценни камъни, синьото е основен герой през 2015 за Джорджо Армани.

Тъмни нюанси, като нощно небе или морска бездна, постепенно изплуват към ярката наситеност на лазурното синьо, в което са боядисани всички врати, масички и столчета по крайбрежието на Гърция, например.

Разнообразието от нюанси е подържано и от игра на текстурите – памук и полупрозрачни PVC фусти подаващи се под полите, или цели рокли в PVC неон. Динамичното излъчване е подкрепено от контрастно бяло – класика в спортните линии, каквато е и Emporio Armani.

Любопитните сетове, които съчетават няколко сини цвята, широки бели ивици, преливащи в светло сиво са идеални варианти за лятото. Силуетите, разбира се са свободни, постигнати със скъсени панталони до глезена и деструктурирани линии на връхните облекла, а изборът на обувки подчертава неизменния лукс и съвременно звучене на марката – блестящи кецове с богато нанитване и високи до глезена спортни обувки от тъмно син плат.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 11 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.