MFW: Дефилетата - Emporio Armani пролет/лято 2015

Рапсодия в синьо – така може да наречем колекцията на Emporio Armani за следващата...

Рапсодия в синьо – така може да наречем колекцията на Emporio Armani за следващата пролет. Възхвала на синия цвят, едновременно абтрактен, но и свързан с природните елементи небе, море, планински върхове и скъпоценни камъни, синьото е основен герой през 2015 за Джорджо Армани.

Тъмни нюанси, като нощно небе или морска бездна, постепенно изплуват към ярката наситеност на лазурното синьо, в което са боядисани всички врати, масички и столчета по крайбрежието на Гърция, например.

Разнообразието от нюанси е подържано и от игра на текстурите – памук и полупрозрачни PVC фусти подаващи се под полите, или цели рокли в PVC неон. Динамичното излъчване е подкрепено от контрастно бяло – класика в спортните линии, каквато е и Emporio Armani.

Любопитните сетове, които съчетават няколко сини цвята, широки бели ивици, преливащи в светло сиво са идеални варианти за лятото. Силуетите, разбира се са свободни, постигнати със скъсени панталони до глезена и деструктурирани линии на връхните облекла, а изборът на обувки подчертава неизменния лукс и съвременно звучене на марката – блестящи кецове с богато нанитване и високи до глезена спортни обувки от тъмно син плат.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia