Следва

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Нова кампания на Екопак България преобрази контейнерите за разделно събиране на отпъдъци

От тази седмица София се сдоби със собствени домашни любимци...

All About Life преди 9 години

От тази седмица София се сдоби със собствени домашни любимци. За изненада на гражданите в централната част в столицата, около Докторската градина се заселиха непознати досега животни. Имената им са Хартояд, Стъклояд и Пластояда - заради точно определената храна, която могат да ядат. Не само имената им са необичайни, те самите не са обикновени животинки. Героите имат своя мисия, част от дългосрочната кампания на Организацията за оползотворяване на отпадъци от опаковки ЕКОПАК БЪЛГАРИЯ – да създадат трайни навици у децата и техните семейства за разделно събиране на отпадъци от опаковки и изграждане на отговорно отношение към околната среда.

Трите познати досега син, жълт и зелен контейнер за разделно събиране на отпадъци от опаковки на ЕКОПАК оживяват в атрактивни, дружелюбни образа на животинки. С тези нови герои ЕКОПАК цели да представи разделното събиране на отпадъци от опаковки като лесно и забавно и да го превърне в ежедневен навик и естествен начин на живот на модерния човек, който има отношение към природата и бъдещето на планетата.

Атрактивните контейнери могат да се видят в централната част на София, а по-късно и в други градове в страната.
 

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.  

Tanqueray с нов продукт в България

All About Life преди 4 дни

Световноизвестната марка джин Tanqueray пуска нов продукт на българския пазар. Продуктът е изненада за мнозина, тъй като е безалкохолната алтернатива на Tanqueray London Dry и е създаден за безалкохолни коктейли със същия, неустоим вкус. Идеята на бранда е, че всеки може да се наслади на Tanqueray 0.0 без да прави компромис с вкуса.