Следва

Първо виждане: Принцесата на Монако Шарлот Казираги за Gucci Cosmetics

Международният бранд Premier Dead Sea Cosmetics откри бутик с уникален дизайн в Paradise Center

Международният бранд Premier Dead Sea Cosmetics откри в София бутик с дизайн, който поставя нови стандарти в козметичната индустрия...

Hair преди 9 години

Международният бранд Premier Dead Sea Cosmetics откри в София бутик с дизайн, който поставя нови стандарти в козметичната индустрия– едновременно чрез иновациите си и благодарение на мащаба на инвестициите. Това е първото сътрудничество между козметичният бранд Premier Dead Sea и дизайнерът Oron Milshtein, предвестник на откриването на поредица от нови магазини на марката, проектиран от Milshtein.

Вдъхновението за дизайна на магазина идва от Парижките аптеки от далечната 1920 година, в комбинация с елементи на Арт Деко. Това може да бъде видяно в множеството месингови елементи, елегантните геометрични украси, открояващата се цветна палитра и също така във вертикалното позициониране на оборудването. Употребата на месинг-злато с дълбоки нюанси и богата текстура – като доминиращ материал, внушава елегантен тон във външния вид на магазина и се съчетава идеално с продуктите на компанията.



Мебелите от месинг и дизайнерските елементи са изработени ръчно. От двете страни на магазина в средната част, са разположени зони за демонстрация с по-интимно настроение, където представители на компанията консултират всеки клиент в намирането на продукти, лично, съобразени с неговите нужди и предпочитания.

В сърцето на бутика е разположен островът, където клиентите могат да експериментират с продуктите, и след измиване на лицето си с вода могат да изпитат лично тяхната ефикасност.

Елементът на основната концепция е вода, насищаща пространството със спокойствие и чистота. Ефектът идва от играта на светлината, която меко се разлива върху черните речни камъни, разпръснати навсякъде в магазина. Тъмните нюанси на камъка, заедно с грубата им текстура, акцентират за постигането на един драматичен контраст с тяхното светло и нежно обкръжение. Тези елементи внасят природата в магазина и напомнят за произхода на серията Premier - Мъртво море.



Ако планирате да се поглезите със Спа и Уелнес процедури за лицето и тялото, може да посетите новият СПА бутик и да откриете ексклузивната ни колекция от натурална козметика от висок клас. Отнесете вълшебството на Мъртво море в комфорта на вашия дом.

More Hair