Следва

Победителите в The Better Halves: Oт нас се искаше само ентусиазъм и желание за победа!

Да се подстриже ли Маги Халваджиян - Да или Не?

Става въпрос за Маги Халваджиян, чиито палави краища на косата предизвикаха истински следобеден дебат в нашата редакция, a темата e...

People of art преди 9 години

Само преди дни се срещнахме с изключителната му съпруга, за да си поговрим за живота и стила й, а снощи го видяхме на малките екрани в пълния му блясък, докато коментираше драматичните събития във ВИП Брадър. 

Става въпрос за Маги Халваджиян, чиито палави краища на косата предизвикаха истински следобеден дебат в нашата редакция с тема:  Да се подстриже ли най-накрая Маги Халваджиян или не? 

Не!
Елена

Разбира се, че Маги трябва да продължи да размята дълги и на пръв поглед несресани коси. Както се казваше в една реклама "Не си ти, когато си гладен", същото бих перефразирала за тв-продуцента и обичан съпруг на нашата съвсем скорошна гостенка Кремена Халваджиян, а именно: "Не си ти, когато си късокос и сресан".
Защо? Защото прическата е най-важната част от имиджа в смисъла му да прави хората индивидуални и разпознаваеми. При това на Магърдич му отива, смятам и че го прави да изглежда по-млад.

В рокаджийската небрежност на бурно разветите коси освен това има намек за свобода, за любов към риска и за някои окултни съобразявания от типа "косата е енергия". Което, в комбинация, си е чиста проба афродизиак.
Изобщо, готин зрял избор на готин зрял мъж, на който 10 сантиметра повече ще са му излишни, коса имам предвид, а без 10 сантиметра нищо няма да е същото.

Да!
Пламена


Дългата коса не е модерна вече, дори и при жените. А нейнта сила, идваща от романтичността на къдриците и разпилените коси, си остана точно там, където й е мястото - в миналото. Аксел Роуз, Бон Джоуви и Магърдич Халваджиян са първите, за които се сещам, когато трябва да визуализирам мъж с дълга коса и, ако първите двама са прекалено далеч, за да ме чуят, то аз съм готова да говоря на третия.

И искам да му кажа следното: Не бихме имали абсолютно нищо против да се подстрижеш, Маги, и смятаме че ще си далеч по-чаровен, ако го направиш. Разбираме сантимента, който имаш към косите си, но пък ако той беше истински щеше да се грижиш повече за тях, за да не изглеждат неподдържани и леко нехигиенични, особено когато си в ефир. Иначе нямаме нищо против страхотната ти личност, толкова добре кореспондираща със сивите коси, които те карат да изглеждаш така достолепен.

Като напълно признаваме правото на Кремена да посъветва съпруга си дали все пак вече е време да подстриже косите или не, в редакцията все още сме в разколебаната позиция 50 на 50 и оставяме на теб да прецениш в коя посока да натежи Vox Populi:

 

Анкета

Да се подстриже ли най-накрая Маги Халваджиян или не?

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 6 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра