Следва

Топ-модели на ледeното шоу на Intimissimi във Верона

Колекцията Maison Bohemique Demi Couture, есен 2014

Колекция вдъхновена от образите на три велики жени, ставили ярка следа в...

All fashion преди 9 години

Колекция вдъхновена от образите на три велики жени, ставили ярка следа в модата – Джейн Биркин, Джаки Онасис и Натали Вуд. Това многообещаващо интро предшества инче вялата колекция на Maison Bohemique. Скука вее със страшна сила от баналните силуети, които нито една бродерия или панделка не могат да разведрят.

Колебанието във възрастта на потенциалната притежателка на някое от творенията е по-скоро недостатък и безличност, отколкото предизвикателство и размах на дизайнерската концепция. Виждали сме много колекции, основани на минималистична палитра, но тук надмощие е взел черният цвят, доказвайки единствено, че аленото червено и млечно розовото са били грешен избор.

От бранда твърдят, че кадри от “Закуска в Тифани” са били закачени на работния inspiration board, но ние искренно се надяваме да не е така, защото изобщо не ни се иска някой с лека ръка да употреби еталони в модата за целите на бездарна и съмнителна demi couture колекция.

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 10 часа

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.