Следва

Дейвид Ганди с екслузивна колекция мъжко бело за Marks & Spencer

3+3 въпроса към едно градско момиче: Михаела

Обожавам да се разхождам и не се ограничавам с едно място...

Други преди 9 години

Тя е родена и отраснала в Шумен, но през последните две години припознава София като свой град. Kазва се Михаела Караджова, работи в LUSH и е студентка в НХА със специалност плакат и визуална комуникация.

В момента e въвлечена в як проект с швейцарския скейт бранд JILT clothing, скоро заминава за Италия, за да учи и... повече за нея в краткото интервю по-долу:
 
V.S. Къде може да те срещне човек?
M: Обожавам да се разхождам и не се ограничавам с едно място. Тази есен заминавам по Еразъм за Италия, така че там ще може да ме откриете.

V.S. Какво ти доставя удоволствие в града?
М: Сега нищо. От две години съм тук и в началото като дойдох ми изглеждаше ново, различно. Но бързо си загуби чара. Не е кой знае какво. Поне аз така виждам нещата. Просто не намирам нищо удовлетворяващо, което да си струва да коментирам и адмирирам. Надявам се това да се промени.

V.S. Какво ти липсва тук?
M: Уважение. Мисля, че това е една от причините да променя мнението си за София. За мен уважението е едно от нещата, които биха те вдъхновили. Поне мен ме вдъхновява. Чувстваш подкрепа, която е основата за едно творчество (каквото и да е то, в която и сфера да е) да е успешно. А честно да си призная тук няма уважение, пък ако има е някакво фалшиво със скрита цел.



V.S. Опиши се с три думи?
М: Dark, twisted, fantasy.

V.S. Кое е най-якото нещо, което си си купувала?
M:
Май билетът ми до Италия. Поне това първо ми изкочи в главата.

V.S. Какво ще сложиш в куфара си, ако трябва да заминеш веднага?
M:
Пари,телефон, ipod, sketch book, тънкописец, skinny дънки, тениска, суичър, дънково яке, очна линия, руж, червено червило, слънчеви очила.



Михаела
 е част от хората, които създават новата София, такава, каквато искаме да бъде – интересна, вълнуваща, пълна с енергия. Heineken отдава заслуженото на подобни личности и иска да открие още. Можеш да се включиш и ти и да ги споделиш с хаштаг #opensofia във Facebook, Instagram и Twitter. Снимай и не забравяй да добавиш хаштага! 



Виж още снимки на Михаела в Sofia Street Style >>>

More Други