Следва

MFW: Дефилетата - Etro пролет/лято 2015

44-годишната Клаудия Шифър показа идеална фигура (снимки)

Нищо по-дълго от краката на великолепната Клаудия не ни предлагат модните издания в навечерието на...

All fashion преди 9 години

Нищо по-дълго от краката на великолепната Клаудия не ни предлагат модните издания в навечерието на октомври.

Факт, на 44 тя е просто феноменална.

Топ-моделите от «старата гвардия» определено не се дават - Синди Крауфорд демонстрира отлична кожа без грим, Наоми Кембъл се снима непрестанно в сесии, не остава по-назад и друга от големите звезди на 90-те, тяхната колега и звезда от немската школа - Клаудия Шифър. Германката изглежда безупречно за своите 44 години, и е главната героиня в модната секция на списание Süddeutsche Zeitung за октомври. Отлично попадение на родното й издание - Страната трябва да познава героите си!


Клаудия определено е горда притежателка на безупречна фигура, безкрайни крака, и в сесията носи най-смелите дизайнерски тоалети на сезона - от Balmain, Versace, Louis Vuitton. Стилистите са решили да подчертаят природната красота на Шифър с помощта на естествен грим, а косите в златист оттенък са оставени в небрежна прическа, краищата на която са небрежно пуснати и разрошени, и така - много шик.

Всъщност триковете за красота и младост на Клаудия са съвсем прости и спокойно могат да се спазват от всеки. В едно от интервютата си моделът споделя: «Основното, което използвам, е дългия, и дълбок по възможност сън! Ако не съм се наспала, никакви средства не помагат. За мен е много важно винаги да съм във форма, аз съм модел, и това е непосредствената ми работа. Но ми харесва да пораствам. В по-ранните си години бях много срамежлива и непрестанно се изчервявах. С възрастта това отмина».

Съвсем неотдавна Клаудия Шифър стана и лице на новата колекция на модна къща Dolce & Gabbana, така че звездата не отстъпва никакви позиции и определено е конкуренция на неизменните музи на бранда, като Моника Белучи и Бианка Балти.













More All fashion