Следва

Celine Fall-Winter Collection 2008

Betty Barclay Есен-Зима 2008-09

За есен/зима 2008-09 Betty Barclay акцентира върху палтата и якетата, които обединяват една обща цел и идея - комфорт...

All fashion преди 15 години

За есен/зима 2008-09 Betty Barclay акцентира върху палтата и якетата, които обединяват една обща цел и идея - комфорт, топлина и удобство, независимо от атмосферните условия навън.





Класическите палта са от вълна и кашмир, като цветовете са кафяво, черно и бежово. Моделите за студения сезон са с трапецовидна и права линия, като акцентът е или върху ревера или върху талията.

Спортните якета тази зима са с дължина до коляното, изработени от специални импрегнирани материи. При якетата акцентът пада върху закопчаването с големи копчета, тип катарами върху ръкавите уплътнени с лисича кожа. Моделите са подходящи за модерните градски дами, заради леката си и удобна конструкция, обгръщаща тялото в нежна прегръдка.





Палтата от туид са с младежко излъчване, със силно вталена линия и голям лачен колан.

Най-атрактивни в цялата колекция са палтата и меките пелерини от заешка кожа, като цветовете варират от тъмнокафяво, светъл беж, гарваново черно, лилаво и горско зелено.

Палтата от заешка кожа и визон са чудесно допълнение както към ежедневният ти аутфит тази есен, така и към официалните тоалети за специалните ти вечери.

More from View Sofia

More All fashion