Следва

Петте неща, които харесахме в МЪЖКАТА мода през изминалата седмица

Една, но каква, нощ в Чикаго!

Една, но каква, нощ в Чикаго!

All fashion преди 9 години

Мечтаем за авантюра далеч от дома, за пътешествие, за отвъдокеанско приключение и в мислите си избираме да стартираме нашето похождение от любимия Чикаго. Мощен и ветровит, това е градът, в който пристигаме първо и бързо му се отдаваме. Предстои ни дълъг ден и няколко прекрасни аутфита, които ще го облекат.

Времето може и да е студено, но емоциите в нас - наситени до червено. Затова и избираме панталон в бордо, нищо, че се очертава да пием бяло вино. Останалата част се състои от пухкав пуловер, красиви в своята грубоватост боти, колан с метални акценти, шал с принт и чантичка с винтидж настроение. С любовна ласка нанасяме и финалния детайл - червилото, което е матово и си кореспондира по цвят с панталона. и тръгваме...

Започваме със зареждаща разходка по Grant Park и по-специално черпене на вдъхновение от така красивия фонтан The Buckingham Fountain и неговото водно танцово шоу. Любими са ни и четирите статуи на водни кончета пред него, символизиращи четирите щата, които се допират до Мичиганското езеро: Уисконсин, Индиана, Мичиган и Илиной.



Нашата идеална вечер продължава с късно следобедно кафе и сладки приказки в Ipsento, където, сгрени от чаша капучино с много канела и топъл пуловер, рисуваме емоции за предстоящата вечер.



Следващата редовна спирка е кокетното ресторантче Bavette's bar & Boeuf, където приготвят най-вкусното ризото със зеленчуци, което сме опитвали. Получаваме и нужната доза романтика от приглушената светлина и шикозна обстановка.



Два часа по-късно и непростимо големи количества боровинков пай, е време да завършим вечерта подобаващо. Мястото, разбира се, е RM Champagne bar, комбиниращ двете ни основни желания - отпускаща обстановка и висококачествена селекция вина.



Първата бутилка Pinot Grigio е вече на привършване, а още няма полунощ. На път сме да поръчаме и втора, но този път май ще експериментираме. Дали да не е Marsanne? А вечерта, уви, едва сега започва...


ESPRIT - 156,90 лв.


ESPRIT - 156,90 лв.


ESPRIT - 50,90 лв.


ESPRIT - 136,90 лв.


ESPRIT - 77,90 лв.


ESPRIT - 175,90 лв.
 

More from View Sofia

More All fashion