Следва

Абсолютни епизоди от живота на Анди Уорхол: Музите

Дейвид Ганди с екслузивна колекция мъжко бело за Marks & Spencer

На 25 септември Marks & Spencer ще представи официално в Париж ексклузивна колекция мъжко бельо и спално облекло, създадена и представена лично от супермодела Дейвид Ганди, който е лице и на мъжката линия M&S Collection...

Други преди 9 години

На 25 септември Marks & Spencer ще представи официално в Париж ексклузивна колекция мъжко бельо и спално облекло, създадена и представена лично от супермодела Дейвид Ганди, който е лице и на мъжката линия M&S Collection. Колекцията бельо ‘David Gandy for Autograph’ ще бъде в България в магазина на M&S в Paradise Center в края на октомври.

Самият Ганди споделя: “Нямам търпение да видя колекцията по магазините. Това е първият път, в който създавам собствена колекция и се надявам потребителите да я харесат. Фокусирал съм се върху детайлите във всеки един продукт – от качеството на материите, удобството на кройките до запазения знак под формата на зъб на хрътка, отпечатан на опаковката и от вътрешната страна на моделите. Горд съм, че заедно с M&S успяхме да създадем уникална линия от висококачествено бельо на достъпни цени.“

Scott Fyfe, директор на отдела за мъжко облекло на M&S добавя: „Видяхме чудесна възможност във факта, че има свободна ниша на пазара на висококачествено мъжко бельо на приемливи цени и видяхме в лицето на Дейвид най-подходящия партньор за целта".

Колекцията David Gandy for Autograph е най-високият клас линия мъжко бельо, създавано до момента от M&S. Тя се отличава с луксозни материи като изключително мекият на допир памук Supima и тениски от ликра, които подчертават формата на тялото. Колекцията спално облекло е изработена отново от класния памук Supima, който придава допълнителна мекота, удобство и лукс.

More Други