Следва

Levi's от птичи поглед

Петте неща, които харесахме в МЪЖКАТА мода през изминалата седмица

Зашеметяващо секси, най-успешният мъжки модел в света е и изключително стилен...

All fashion преди 9 години

BlackBerry Passport за истински мъже

Той е необичаен, също както и притежателите, които се очаква да има. Той е квадратен, с хибридна клавиатура QWERTY и е чувствителен на допир, а основната му цел е да улеснява живота на НЕГО. На забързания градски мъж с динамично ежедневие, на този, който знае какво иска и как да го постигне и на този, който иска да впечатли НЕЯ, където и да я срещне.

Защото тя си пада по истинските мъже, по тези, които държат на себе си от горе до долу, от глава до пети, от ръкавелите до телефона, а този определено ще я впечатли. И не напразно попада в седмичната ни селекция за нещата, които харесваме в мъжката мода.

Канадският производител на смартфони BlackBerry се е постарал да извади на пазара нещо наистина стойностно, с характеристики, които могат да задоволят и най-сериозните претенции и с вид достоен за уважение. Ако бяхме мъже, щяхме веднага да си го купим от сайта на компанията на цени от 599 долара за САЩ и 649 долара за Европа.



Зад кулисите: Dior Homme Fall 2014











Френската модна къща Dior сподели ексклузивни кадри от бекстейджа на ревюто си за мъже, колекция есен / зима 2014-15, които директно ни отпращат в мистериозно дълбоките мисли и безупречно съсредоточените погледи на моделите, уловени блестящо от фотографа Вили Вандерпер. Радваме им се тихо и с нестихващ трепет разглеждаме още веднъж и веднъж снимките, преди да ги вкараме в листа с неща, които харесахме през изминалата седмица.



Давид Ганди...ммммммм



Зашеметяващо секси, най-успешният мъжки модел в света е и изключително стилен. Давид Ганди спря туптенето на милиони нежни сърца по света появявайки се в бисквитено бежов костюм и тъмно синя вратовръзка на представянето на собствената си колекция бельо за Marks and Spencer Autograph. И докато едва преглъщаме факта, че Давид е избрал да облече костюм, а не някой от своите модели, не може да отречем свежата и стилна визия на все така горещия модел.

Да пишеш като Даниел Дефо











Бащата на английския роман и автор на Робинзон Крузо Даниел Дефо, пленил въображението на поколения читатели с пъстрото си образно писане, публикува през 1719 година незабравимите приключения на Робинзон Крузо – история за корабокрушенец, който преоткрива себе си на самотен остров. В памет на този забележителен писател Montblanc създават 2014 Writers Editions писалка, базирана на елементи от разказа.

Във всеки детайл на писалката оживяват спомени за смелия характер на изгубения в морето Робинзон. Формата на писалката е вдъхновена от дървеното гребло, за което корабокрушенецът се хваща с последна надежда да избяга от острова, скъпа смола е използвана върху капачката и тялото на писалката, за да се постигне ефект, който пресъздава сложната текстура и цвят на дърво, материал, символизиращ живота на Крузо като сървайвър на остров откъснат от света. Подчертавайки луксозно полираната повърхност на смолата, пръстенът на капачката и конусовидният връх са украсени с характерни за 18ти век гравирани орнаменти, широко използвани върху кожените подвързии на книгите по това време, включително и върху първото издание на романа. Достоен завършек на тази апология е клипсът-перо на капачката, реминисценция на най-верния другар на Робинзон на острова – папагалът Пол.

Както и останалите писалки на Montblanc Writers Editions, тази също е скрита в книга с твърди корици, а ние вдъхновено включваме обекта в безкрайно дългия си wish list.

Levi's от птичи поглед







Всяка година Levi's изважда винтидж модели от архивите си, и ги преработва в нова, съвременна стилистика, част от линията Levi's Vintage Clothing. Специално за френския Vogue иконичният деним лейбъл разкрива и колекция от винтидж фотографии, върху които се базират моделите за есен/зима 2015, както и архивни образи на класическия дизайн. Тази година колекцията се нарича Metropolis, а вдъхновение е почерпено от епохата на небостъргачите в Ню Йорк през 1930, свързана със строежа на ар деко сгради като Chrysler и Empire State Building.

Виж всички снимки ТУК >>>

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.