Следва

Editors' choice - Телефонни връзки

Апартаментът

В един прекрасен момент любимите ти приятели от Лондон, с които се запозна в Париж преди две години, решават да ти дойдат...

All About Life преди 15 години

В един прекрасен момент любимите ти приятели от Лондон, с които се запозна в Париж преди две години, решават да ти дойдат на гости за няколко дни. Всичко е много хубаво, радостта е голяма, но когато настъпи моментът за настаняването, идилията рухва. Малкото ти апартаментче в столицата едва събира теб и обувките ти, а какво остава и за още трима човека. Ето тогава идва на помощ уникалната за България услуга за предлагане на красиви апартаменти с централно столично разположение, предоставена от "Prime Rentals".

Ако имаш нужда да настаниш приятели, познати, бизнес партньори или просто имаш нужда от място за хубав празник, "Prime Rentals" предлагат двустайни, тристайни, четиристайни и многостайни апартаменти под наем за две или повече вечери, седмица или месец. Наемайки апартамент на краткосрочен наем, ти спестяваш до 60% от бюджета за настаняване в хотел, а в същото време предоставяш на твоите познати, партньори или съдружници истински дом далеч от дома.

Най-новото предложение от "Prime Rentals" е апартамент, разположен в самото сърце на столицата. Намира се само на няколко минути от бул.Витоша, като с идеалното си централно разположение предлага различни удобства наблизо – ресторанти, бутици, супермаркети и клубове.

Жилището e в поддържана кооперация на ул.Неофит Рилски, което го прави идеален за дълги разходки, страстен шопинг тур в центъра на града и луди вечери с приятели.



Апартаментът е разположен на петия етаж и се състои от три спални, хол с трапезария,...



...напълно обзаведена кухня и две бани и тоалетни с изцяло дизайнерско обзавеждане, климатик във всяка стая и безжичен интернет.



Цените на наем за една нощувка за целия апартамент започват от 84 евро, като намаляват според продължителността на престоя.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.