Следва

Searching Ebay - Тренч мания

MFW: Дефилетата - Giorgio Armani пролет/лято 2015

Изключително, поетично и изпипано до съвършенство бе ревюто за пролет/лято 2015г нa...

All fashion преди 9 години

Изключително, поетично и изпипано до съвършенство бе ревюто за пролет/лято 2015 на Giorgio Armani, не че сме очаквали нещо по-различно от гения на италианската мода.

Вдъхновението за поредната си брилянтна колекция, Armani е почерпил от необятното море, трептящият златен пясък и морският пейзаж с всичките му непокътнати особености.

Разточителната, в своя обем и лукс, колекция можем да разделим в три допълващи се нюанса на дизайнерската инспирация: интро в лек casual вариант, фино скроени сака и панталони, така типични за Armani и третата завършваща част - в романтично преплитащи се женственост, ефирност и нощна съблазън.

Тоналността е в пясъчната, бежовата и млечна палитра, които подобно на сън се сливат с галещата сетивата коприна, органза, муселин и шифон. Цялата колекция носи удивителния дух на природата във всичките й нюанси, до един пречупени през призмата на дизайнера.

На преден план се открояват фриволността и заразителната спонтанност, но неоспоримо най-удивителните детайли от ревюто са размитите принтове, ярко стъпилите на подиума ресни и, разбира се - финалът. Пясъчно-златната босонога богиня, която не само затвори ревюто, а омагьоса и присъстващите, бе обгърната във фина бежова коприна и кристали, а походката наподобяваше митично привидение, покорило не един, или два възхитени погледа.

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.