Следва

Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Стил урок на седмицата: Градско, в райе

Райетата са дръзки, силни и говорят за нестандартна доза увереност, така присъща на...

All fashion преди 9 години

Райетата са дръзки, силни и говорят за нестандартна доза увереност, така присъща на модните градски момичета. А когато са носени в аутфит по 2, говорим за експеримент от висше естество, проработващ удивително добре.

Оглеждаме го от всички страни, по всякакъв повод, отблизо и отдалече, а наслояването на памук и плетиво ни държи в захлас с непонятна за нас притегателна модна сила. Хоризонталната композиция разчупва умело монохроматичните комбинации и приляга смело на всички сезони, поводи, събития и настроения, особено ултра модни такива.



Обуваме жадуващите за още топлина крачета в гладки бели боти, чиито изчистен дизайн не само привлича погледи, а и приляга като по мярка на бялата чанта с метални акценти и къси дръжки. Завършваме визията със задължителните тъмни очила, небрежният часовник с кожени каишки и must have шапката за сезона - федора с правилния, ненатрапчив размер периферия.



Минималистичният ни на пръв поглед аутфит вече носи ново звучене, а роклята риза сякаш цяло лято е жадувала за това есенно рок преобразяване.

More All fashion