Следва

Кулинарните приключения на Ути Бъчваров отново в ефира на БНТ 1

Вики Терзийска част от свежа любовна история

В края на лятото група Мастило заснеха видеоклип към новото им парче "Ела, ела"...

People of art преди 9 години

В края на лятото група Мастило заснеха видеоклип към новото им парче "Ела, ела". Вики и компания разказват свежа история за копнежите и желанията на едно младо и динамично момиче, търсещо любовта. Във видеото на бандата участва популярният български актьор Явор Бахаров, който влиза в ролята на сериозен, работещ и отегчен от ежедневието си бизнесмен. Срещата му с Вики го кара да преосмисли живота си и да захвърли вратовръзката в името на любовта!



За стилния имидж на Мастило и Явор се погрижи брандът HM. Продуцент на песента и видеото е Mastilomusic, музикалният лейбъл на Вики Терзийска и Десо Данчев. За първи път тандемът написал едни от най-обичаните български песни отстъпва композиторското място на младата Нина Илиева, която е автор на музиката и текста на "Ела, ела". Видеото бе заснето в новото и модерно работно арт пространство SOHO в центъра на София.
 

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра