Следва

Милица Гладнишка чете приказки заедно с президента

Кулинарните приключения на Ути Бъчваров отново в ефира на БНТ 1

Кулинарното шоу „Животът е вкусен… с Ути Бъчваров“ се завръща на екрана на БНТ 1 след...

Events преди 9 години

Кулинарното шоу „Животът е вкусен… с Ути Бъчваров“ се завръща на екрана на БНТ 1 след лятната пауза. Нови приключения в кухнята и извън нея, кафене с котки и чили кон карне е подготвил топкулинарят Ути Бъчваров за зрителите в първия епизод. Предаването отново е с начален час 18:00, всяка събота по БНТ 1.

Този сезон зрителите ще видят повече от „Пътуващия кулинарен театър”, а Ути ще ги разведе из различни екзотични места, достигайки чак до Африка. В рубриката „Новодомците“ тв кулинарят ще срещне хора, които нямат дори електричество и мебели, но пък искат да направят парти в новия си дом. И още: първа копка на къща, кръщене и дамско парти.

Както и в първия сезон, до Ути ще застанат верните му приятели – асистент готвачът Росен и сценографът на предаването - Нели. Тримата ще бъдат в компанията на легендарни и интересни личности. В първия епизод от новия сезон гост е лорд Тери Рандъл, който ще разкаже за произхода на своята титла, дали тя е реална, или просто е медийна спекулация. Какво задържа един английски актьор в България, как е станал учител и как приготвя своето специално чили кон карне?

Гледайте „Животът е вкусен… с Ути Бъчваров“ тази събота, точно в 18:00 часа, само по БНТ 1!

More from View Sofia

More Events

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?