Следва

Изящните илюзии на Charlotte Olympia

Louis Vuitton става и издател

Когато една модна къща има всичко, тя започва да издава списание. Става дума за Louis Vuitton, които...

All fashion преди 9 години

Когато една модна къща има всичко, тя започва да издава списание. Става дума за Louis Vuitton, които обявиха, че следващият им ход е публикуване на списание. Новата фешън библия се казва The Book и ще излиза на всеки шест месеца. Очакваме първият брой на лъскавото списание да излезе през октомври, с цели 126 страници, а на корицата да грейне дългогодишната муза на Никола Гаскиер Шарлот Гинсбур.

Нашата любимка е привлечена и за откриващата кампания на Vuitton за есен/зима 2014, а креативен директор е Марк Джейкъбс. Култовата френска актриса Катрин Деньов, която пък се появи в последната кампания на Джейкъбс е първата дала интервю за The Book. Като верни фенове затаяваме дъх до излизането на пилотния брой на списанието, което ще е на 11 езика и изпратено само на избрани клиенти на луксозния бранд.

Щасливците могат да очакват и фотосесия на мъжко облекло, заснета от Питър Линдберг в Исландия, ексклузивни бекстейдж кадри от круизното шоу на Louis Vuitton, както и личен коментар от Никола Гаскиер за дебютната му колекция. A Вehind-the-scenes кадри от Шарлот Гинсбур за Vuitton пред камерата на Ани Лейбовиц излязоха в отделно видео. Вижте го и вие.
 



Виж още: Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

More All fashion