Louis Vuitton става и издател

Когато една модна къща има всичко, тя започва да издава списание. Става дума за Louis Vuitton, които...

Когато една модна къща има всичко, тя започва да издава списание. Става дума за Louis Vuitton, които обявиха, че следващият им ход е публикуване на списание. Новата фешън библия се казва The Book и ще излиза на всеки шест месеца. Очакваме първият брой на лъскавото списание да излезе през октомври, с цели 126 страници, а на корицата да грейне дългогодишната муза на Никола Гаскиер Шарлот Гинсбур.

Нашата любимка е привлечена и за откриващата кампания на Vuitton за есен/зима 2014, а креативен директор е Марк Джейкъбс. Култовата френска актриса Катрин Деньов, която пък се появи в последната кампания на Джейкъбс е първата дала интервю за The Book. Като верни фенове затаяваме дъх до излизането на пилотния брой на списанието, което ще е на 11 езика и изпратено само на избрани клиенти на луксозния бранд.

Щасливците могат да очакват и фотосесия на мъжко облекло, заснета от Питър Линдберг в Исландия, ексклузивни бекстейдж кадри от круизното шоу на Louis Vuitton, както и личен коментар от Никола Гаскиер за дебютната му колекция. A Вehind-the-scenes кадри от Шарлот Гинсбур за Vuitton пред камерата на Ани Лейбовиц излязоха в отделно видео. Вижте го и вие.
 Виж още: Петте неща, които харесахме в модата през изминалата седмица

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.

Още от ViewSofia