Следва

MFW: Дефилетата - Dolce & Gabbana пролет/лято 2015

PFW: Да си вземем сбогом - последна pret-a-porte усмивка за Жан Пол Готие в Париж

Смелчак, веселяк или просто фешън-хулиган, Жан Пол Готие се раздели със Седмицата на модата в...

All fashion преди 9 години

Смелчак, веселяк или просто фешън-хулиган, Жан Пол Готие се раздели със Седмицата на модата в частта й pret-a-porte. Колекцията на Jean Paul Gaultier, която вчера видяхме в Париж, стана последната за дизайнера и неговата модна къща. Както споменахме преди дни, това не означава по никакъв начин дезертиране на Готие от модата въобще, той просто възнамерява да отдаде силите си на своите кутюрни колекции и парфюмната линия Jean Paul Gaultier.

Видимо утешен и с олекотена от решението психика, французинът беше решил от душа да се позабавлява и повесели: прощалното му шоу във френската столица мина точно като конкурс за красота, участничките в който демонстрираха фирмените за Готие обемни, подредени в букли коси, корсети, мрежести чорапи и кърпени джинси. Кралици на красотата на финала стана канадската топ модел Коко Роша, независимо от сериозната конкуренция в лицето на Карли Клос, Джоан Смолс, Изабел Гулар и Джиджи Хадид, между останалите претендентки.


Карли Клос


Джоан Смолс


Изабел Гулар


Коко Роша











More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.