Следва

bTV Cinema с премиера на биографичния филм "Даяна"

DJ Мартен и Джули Лепоева станаха родители на момиченце

Прекрасната дама, чийто профил е татуиран на гърба на Мартен, е дала живот на малко момиченце тази сутрин, малко след 8, като принцесата ще носи приказното име Франки Мартин Лепоева...

People of art преди 9 години

DJ Мартен и съпругата му Джули Лепоева станаха родители на първото си дете, научи ViewSofia.

Прекрасната дама, чийто профил е татуиран на гърба на Мартен, е дала живот на малко момиченце тази сутрин, малко след 8, като принцесата ще носи приказното име Франки Мартин Лепоева.

Мартин и Юлия Лепоеви, които са по-известни обаче като Мартен и Джули, са заедно от 8 години. Двамата сключват брак преди 3 години в столично заведение, след като DJ-ят предлага на любимата навръх Коледа. Той скрива годежния пръстен в прозрачна топка за елха, а тя сама намира изненадата.






Джули и Мартен са заедно от 8 години, а от 3 са законно семейство

Напоследък доста промени се случват около Мартен. Освен, че вече е баща, отскоро той е част и от Tri O Five. В свое интервю DJ-ят споделя, че да работи с хора като Тони, Десо, Ники и изключителната Прея е страхотен шанс за него да се развива като артист, затова е изключително щастлив от новото начало, което си дава.

Любопитен към изкуството, той смело скочи и в още едно ново амплоа. Това на моден дизайнер. Преди няколко месеца Мартен пусна първата си колекция с blackmarket, която определено се радва на успех, след като и самата Лили Иванова облече негов потник на един от концертите си.


Лили Иванова облече потник с марката MARTEN X BLACK MARKET по време на един от последните си концерти

Радваме се за това симпатично българско семейство, на което предрекохме с много симпатия момиченце още през 2011 година! Честита рожба!

More from View Sofia

More People of art

Болшой театър премахна имената на противниците на "спецоперацията" от афишите за предстоящия сезон

People of art преди 7 месеца

Директорът на Болшой театър Владимир Урин даде интервю за "Российская газета" и заяви, че спектакли на режисьори, които са се противопоставили на руската "спецална военна операция" в Украйна, се премахват от репертоара на театъра