Следва

Red Bull Soapbox или удоволствието от малките неща!

Календар на стила: принт по две, еднакво красив

Даян фон Фюрстенбрег продължава успешния си поход с емблемата на модното си творчество, вече...

All About Life преди 9 години

Даян фон Фюрстенбрег продължава успешния си поход с емблемата на модното си творчество, вече 40-годишна, а именно - прочутата рокля "прегърни ме". Както сме писали неведнъж именно тази дреха прави фон Фюрстенберг това, което е в модата, с появата си през 1974 година. Поредната спирка на дългото звездно пътешествие на тази уникална дреха и нейната създателка е Париж, където в момента тече Седмицата на модата.

Само преди дни изложбата, чийто куратор е самата госпожа фон Фюрстенберг и която представя роклята-отличничка, бе открита във френския луксозен магазин Galeries Lafayette.

Да поздрави с творческия юбилей страхотната американка бе дошла и рускинята Наталия Водянова, и точно тук се фокусира страхотното ни вдъхновение днес, и желанието да научим още един добър урок по стил, гледайки тези снимки.


Наталия Водянова

Принт костюм от две части с панталон, в безкрайно красива комбинация на жълтеникаво-кафяво, лилаво и черно, на който горната част, скроена като риза, е извадена отгоре и фиксирана в талията с обемен златист колан. Под няколкото разкопчани копчета на ризата се подава поло, с плътна горна част около шията и загатната дантела надолу.



Тоалетът завършват елегантни обици, дребен часовник с тънка каишка, ниски отворени обувки в тъмно златисто, небрежно пусната коса и великолепна усмивка.

Фигурата на манекенката е съвършено възстановена след четвъртото раждане, което беше през май.

Стилова компания й прави и самата героиня на модното събитие в Галери Лафайет, облечена в копринена къса рокля, но не "прегърни ме", а тип риза, отново с принт, но в по-класическата комбинация черно и бяло, черен чорап и сандал, и елек без ръкави, приятно комбиниран с дълга черна кожа от лисица.


Даян фон Фюрстенбрег

Вдъхновени от тези две прелестни жени от различни поколения, но обединени от общото удоволствие да си жена, да се обличаш добре и да ти е приятно от всичко това, се връщаме към още малко подробности от юбилейната проява в Париж. В рамките на мероприятието, дизайнерът ще представи пред събралата се публика и журналисти капсулна колекция от роклите с прехлупване, които носят, знаем, името Amelia в общо дванадесет разновидности и принтирани в шест вариации, както и линия миниатюрни кожени чанти с леопардов принт. Всички те - създадени от Даян специално за този магазин.



More All About Life