Следва

Keranove - Вдъхновени от красивата коса

В Мадлен при професионалистите

След интерес от страна на читателите на ViewSofia по повод промяната на дългогодишния цвят на косата и съответно...

Hair преди 15 години

След интерес от страна на читателите на ViewSofia по повод промяната на дългогодишния цвят на косата и съответно подходящ за възрастта, очите и лицето, екипът ни се насочи към специалистите от салон „Мадлен” – Ина Михова и Марио Вълев. Максимално добър ефект на цвета, здрава коса и професионален съвет – това търси всяка дама, когато иска да изглежда добре и да смени имиджа си.

Първо – всеизвестно е, че косата е красива, когато е здрава. Затова коафьорите обръщат внимание задължително на този факт преди да престъпят към пълната промяна. За салон „Мадлен” кислородът е бъдещето в козметиката, това е и причината да притежават уреди с толкова важния за човешкия живот и външност елемент. Пълен релакс достигаш благодарение на уреда за масаж на скалпа Oxy Hair. Другите такива уреди работят за премахване на бръчки, пигментни петна и изсветляване на околоочния контур, както и специален за целулит. Абсолютна новост е обогатяването на косъма с кислород. Уредът е медицински, от пролетта се използва в това направление.

Благодарение на него цветната молекула става по-богата, т.е. цветът е по-силно изразен и по-траен. Тазгодишната иновация, обяснява Ина Михова, е първата крачка към предпазването на косата от екстремните условия, нали през зимата това ни трябва. Поддържането я прави красива. Прибавянето на кислород към самата боя се осъществява с помощта на апарата.

Сега въпросът е какъв да е цветът, който да изберем за своята коса. Веждите трябва да са сходни – да не забравяме.





Марио Вълев обяснява, че преди всичко трябва да се съобразим с овала на лицето и тена на кожата. Закономерност между дължина и нюанс няма. Това, с което трябва да се съобразиш е торсът - прекалено едра и висока жена не трябва да скъсява прекалено косата си, за да не го подчертава.





За тенденция на студения сезон се налагат по-светли, медни, шоколадово кафяви цветове. Черните са подходящи за по-младо лице и с течение на годините косата трябва да се изсветлява. Алтернативата за светла жена е тенденциозния есенен меден цвят.

Рижата коса също е чудесна комбинация с много бяла кожа със секси лунички. Внимавай само, ако имаш прекалено червени бузи. Карето запазва своята тежест сред формите, но вече по-издължено и непринудено. Кръглото лице не позволява никакъв бретон, докато тясното и дълго го изискват. Косата трябва да е къдрава, което определено е плюс в мокрото време.

Промяната за една жена най-често са боите и ножицата. Често обаче се допускат грешки при избора на фризура, за които после да се съжалява. Затова ти трябва специалист, на когото да се довериш, да затвориш очи и да кажеш: ”Режи и прави каквото искаш!” Една от причините да се обърнем към салон „Мадлен” е именно професионализма, който няма как да не те предразположи да се довериш. И без да съжаляваш след това!

Салон „Мадлен” ще откриеш на бул. "Патриарх Евтимий" 29 А и на
телефон: 989 99 66

More from View Sofia

More Hair