Следва

Месечен ХОРОСКОП - Октомври 2014

Love to quote: 7 зареждащи цитата за по-богата седмица

Зареждащи, ободряващи, остроумни. Точно 7 цитата на любими хора, които ще те накарат да се почувстваш по-добре в края на този ден.

Celebrities преди 9 години

Зареждащи, ободряващи, остроумни. Точно 7 цитата на любими хора, които ще те накарат да се почувстваш по-добре в края на този ден.

Джоко Росич, актьор

"Всичко между мъжа и жената е еротика, но не оная лошо светната порнография или изобилието от плът на показ, която ни блъска отвсякъде. Знаете ли кой е най-еротичният образ, запечатан завинаги в съзнанието ми? Беше във времето, когато рядко ни попадаха лъскави списания. В едно такова видях реклама, не помня на какво, на която жена в гръб с фино кафяво палто и кожени ботуши е направила типичната при ходене чупка в ханша. Дискретно и побъркващо! Красотата на жената е в лакирания палец, надничащ от сандала, в тембъра, в погледа. Когато първата ми жена ме попита какво съм намерил в новата, с какво я превъзхожда, се замислих и се опитах да й обясня как в антракта, дори когато сме на театър и пушим навън, с всяка фибра на кожата си чувствам, че до мен стои жена.
Тя трябва да бъде такава с всяко вдишване и издишване. Когато се храни, когато спи, когато се движи. Атмосферата на жената е навсякъде. Не е в демонстративното разголване, то е за мъжете без въображение."

Константин Жостов, български офицер



"Времето не търпи отлагане, а иска бързо действие."

Фриц Екхарт, актьор и автор



"Под дискусия мъжете разбират изкуството да успееш да накараш партньора си да замълчи. Жените разбират под изкуство умението да не дадеш възможност на партньора да говори.”

Хенри Форд, индустриалец



”Който спира да се рекламира, за да спести пари, може и да спре часовника си, за да спести време.”

Андре Моро, италиански лингвист



"Трудността при дискутирането не се състои в това, да защитиш собствената си позиция, а да имаш такава.”

Лудовико Ариосто, италиански поет и драматург




"С годините човек губи всичко: младост, красота, здраве, честюлюбиви пориви – само глупостта никога не напуска хората."

Агата Кристи, английска писателка



"Разговорът е измислен, за да пречи на хората да мислят."

More Celebrities