Следва

Filippo Berio - Зехтин за чудо и приказ

Editors' choice - Телефонни връзки

Като стане въпрос за това, всички се сещаме за поне една нелепа загуба на любимото устройство, с което си отива доста ценна информация. После...

All About Life преди 15 години

Моят телефон знае всичко за мен!

Като стане въпрос за това, всички се сещаме за поне една нелепа загуба на любимото устройство, с което си отива доста ценна информация. После виждаш новата реклама на Nokia, която скоро лансира серия модели Supernova и разбираш, че има шанс да имаш нов любим.

Четирите устройства Nokia 7610, 7510 и 7310 Supernova се открояват с ярки цветове и лесно сменящ се дизайн, с разработените допълнителни Express On панели влизат в настроението ти на секундата. Nokia SuperNova може да говори, да свири, да снима, да публикува, да получава и препраща. Ето най-тежките загуби на екипа ни и новите ни фаворити:




Ивана

„Kъм дата 3 Ноември 2008 година най-лошото нещо, което можеше да ми се случи е да ми изчезне телефона. Казват, че за да оцениш нещо, трябва да го загубиш. А в 21 век да загубиш телефон е сякаш да загубиш себе си. Равносметката е направена - липсват 350 контакта, 150 уникални снимки, много лични sms-и. След 4 часа момичешки рев, идва решението - нов Nokia 7610 Supernova.” Красив, функционален слайдър с хиляди възможности да създаваш истории.”

Има: 3.2 мегапикселова камера с двойна LED флаш карта и 8x дигитално увелечение, възможност за ползване на онлайн месинджъри и обмен на визии, вграден FM радио и MP3 плейър, достъп до Nokia Music Store* и Nokia WidSets предоставя възможност за достъп и обмен на уебсайтове, през телефона.

Може да влиза в различни цветове и роли с Xpress-On пакет панели от стоманено син и червен цвят, които контрастират с матираната сива повърхност, до ярко лилав и стоманено син, които са в контраст с бялата повърхност на устройството. Функция Theme „уловя” всеки един цвят, който може да бъде добавен към оцветяването на клавиатурата.





Елена

„Кой знае всичко за теб? Мама! Вече не!

Твоята Nokia 7210 SuperNova знае всичко за теб. Много й говориш, всичко й споделяш. Не й изневеряваш, откакто имаш телефон. Възхищаваш й се и я показваш, да я видят колко е красива, което безотказно ви привързва още повече една към друга. Чувстваш я като част от теб, никъде не излизаш без нея. Не почистваш монитора на лаптопа, но нейното екранче - винаги. Мислиш си, че е крехка, но твърдо й вярваш, защото никога не те е разочаровала. А, и на никого не я даваш, тя е твоя телефон. Тя знае всичко за теб. Споделянето никога не е било по-лесно. И за мен!”

Има:
Специален тънък, шик дизайн; достъп до Nokia Music Store и Nokia Music PC client; SD памет картата за лесен достъп до любими аудио и видео файлове; 2-мегапикселова камера и достъпът до Flickr за бърза размяна на снимки само с едно кликване.




Гергана 

Вече нямам личен дневник, преди 3 години спрях да пиша, единственият ми одушник е моят телефон. Той помни вместо мен рождените дни на приятелките ми, за колежките ми, за сестра ми. Знае кога ще вечерям с Петър, Владо и Стоян, знае кога бях с Ивa, дори знае какво се случи снощи в онзи хубав ресторант. Знае колко много изхарчих за обувки, дори знае колко дължа на банката и на Милка от горния етаж … Nokia 7310 Supernova e за мен.

Има:
Xpress-On панел с 3D дизайн в стоманено синъо и втори панел в ярко зелено и бонбонено розово; 2 мегапикселова камера с четирикратно цифрово увеличение и TV изход за обмен на визии, месинджъри и инсталирани игри,
FM радио и MP3 плейър.




Делчо

Старият ми телефон знаеше всичко, но се удави и сега уча новата си Nokia 7510 SuperNova на всичко. Харесва ми, че успява да ме буди усърдно и успешно сутрин, после ми показва къде точно трябва да стигна, благодарение на NokiaMaps. Фотографията ми е работа и се радвам много на опцията, чрез телефона си да имам лесен достъп до имиджплатформата Flickr.”

Има:
сгъваем дизайн и бутон за автоматично отваряне; Xpress-On предни и задни панели в тъмно синьо-червено, изумрудено зелено и „еспресо” ; представя магически светлинни ефекти, включително възможност за светлинно напомняне; 2 мегапикселова камера; LED флаш карта памет; четирикратно дигитално увеличение; 512MB microSD карта; голям 2.2 инчов QVGA дисплей и чисто нов Nokia интернет браузър за лесен достъп до Nokia Search, OVI и Flickr; FM радио и музикален плейър; достъп до Nokia Maps 1.2 за безплатна навигация, поддръжка на A-GPS и Nokia WidSets.

More from View Sofia

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 5 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 4 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 4 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.